Следва

Биографична книга за Зеленски – за първи път на български

Първи трейлър: Джулия Робъртс и Джордж Клуни са разведена двойка в новия "Билет за рая"

Филмът е режисиран от Ол Паркър и премиерата му е на 21 октомври, а те двамата са самото очарование

 

Movies & TV преди 1 година

Това е шестият филм, по който Джулия Робъртс и Джордж Клуни работят заедно; други ленти, в които споделят таланта, харизмата и омайните си способности са Money Monster, "Бандата на Оушън", "Самопризнанията на един опасен ум" и Money. "Билет за рая", чийто трейлър гледаме по-долу, е нещо съвсем различно - много далеч от екшъна - романтична комедия, в която Джулия и Джордж са разведена двойка, която пътува заедно до Бали само в името на сериозна родителска цел - да попречат на дъщеря си да се омъжи твърде млада.


Black on the Red Carpet: Джулия Робъртс в Кан


Има екзотика, има напрежение, има класическата "кино" непоносимост между двама разведени, щастливи и нещастни случайности, островна красота и любов - разбира се. Гледаме наесен, предлагаме да загреете с Всички причини да гледате "Изгубеният град", смешно-романтична глътка въздух с Бълок, Тейтъм и Пит, а всичко (особено общи кадри и инсайд информация от филмовата авантюра на тези двамата) за "Билет за рая", ще бъде в View Sofia, защото комбинацията Робъртс + Клуни е *chef's kiss*.


Небрежност от висок клас: Джордж Клуни и Амал във Франция


More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 2 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.