Следва

We Love: перфектното маслинено карго със средна талия на Кая Гербер

Стил урок на седмицата: анцуг и ток по Ким Кардашян

Спортният шик на следващо ниво

 

Celebrities преди 1 година

През уикенда Ким Кардашян посети с децата ресторант Nobu в Лос Анджелис. Звездна семейна идилия в чист вид - стилистично издържана, интимна и едновременно готова за вниманието на папараците. За излизането си 41-годишната знаменитост избира черно-бял анцуг Balenciaga, състоящ се от дълъг широк панталон и овърсайз тениска (като цяло, мадам Ким носи основно Баленсиага, пресен пример и ТУК).

Ким Кардашян и 10-те й най-любими, ужасно скъпи чанти

През последните месеци стилът на Ким претърпява забележима трансформация. Преднамерената сексуалност и прилепналите силуети отстъпват, поне в известна степен, място на обемните стилове и аскетичната палитра. Ким допълва спортния ансамбъл с ботуши на ток и големи слънчеви очила (звездата не ги сваля дори през нощта). Тоалетът е успешно допълнен от подчертаната липса на бижута, перфектната фризура и миниатюрна Balenciaga Hourglass, небрежно понесена в ръка (четете още: Любовта е руса: Ким и Пийт си match-наха косите). 

We Love: Ким е корица на Vogue Hong Kong, два месеца след като украси американския 

More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 2 дни

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.