Следва

Филмови звезди в кампанията на SPRANDI „TAKE A BREATH” ЕСЕН/ЗИМА 2022 ОТ ССС

Trend Report: зимни ботуши с леки рокли, хубаво е

С ръка на сърцето - хубаво е, ще го вземем назаем. 

All fashion преди 1 година

Обратното броене в тенденциите е факт за пореден път. Модерните "летни" ботуши, които ни караха да се колебаем в края на 90-те и началото на 2000-те искаме или не искаме да ги носим, в момента са тотален хит. С тази разлика, че не става дума за "адаптирани" за 30 градуса плюс модели, а за добрите стари есенни, зимни, каубойски, градски и прочие кожени ботуши, които обичайно носим с кеф в други сезони. Съгласете се, обаче, че в осезаемия тренд има много чар - секси е, носи хармония, контрастът с леките памук, коприна, деним на дрехите е чудесен. 


Лила Мос


Бела Хадид

Вадете каквото имате в шкафа за обувки от зимната гама, съчетайте с мини пола, въздушна къса рокля, чифт шорти, някоя добра стара рокля-риза, издължен до под дупето топ, зарежете чорапите, мантото, суичъра и просто тръгнете - малко нещо мацка от 60-те, малко нещо от 00-те. Вижте начина, по който интерпретират тенденцията някои от най-интересните в стилово отношение жени на момента - Емили Ратайковски, Бела Хадид, Хейли Бийбър и още. И сме сигурни, че ще съзрете чара, сексапила и неочакваните предимства на тази иначе необичйна за лятото идея (четете още: Trend report: „голи” булки цяло лято).  

Кендал Дженър


Емили Ратайковски

 Nail Trend Report: италиански маникюр и формата, Санчо, формата

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.