Следва

Аристокотка: Кити Спенсър в рекламата на Dolce & Gabbana

Краят идва след четвърт век: Силвестър Сталоун се развежда, молбата - подадена от съпругата

Съпругата на Силвестър Сталоун, моделът Дженифър Флавин, е подала  молба за развод. Решението й идва точно 25 години след като бракът е сключен. Причината: "той унищожава семейното наследство".

 

 

Celebrities преди 1 година

Заявлението е подадено в окръг Палм Бийч, Флорида. Както се посочва в съдебните документи, Флавин обвинява съпруга си в "умишлено прахосване на семейна собственост", което се отразява негативно на финансовото състояние на семейството. Дамата иска финансова компенсация, както и забрана на Сталоун да се разпорежда с активите на фамилията по време на производството.

В съдебните документи се пояснява още, че тя търси "справедлива подялба на съвместно придобитата собственост", както и еднолично използване на имението на семейството им в Палм Бийч, което има седем спални и десет бани, както и частен плаж, кей и къща за гости (четете още: Ваканцията на известните и Уау! за 52-годишната госпожа Сталоун в бикини).

Освен това Флавин иска моминското си име обратно.

Слуховете за развода на двойката се появиха тази седмица, след като стана известно, че Сталоун е изтрил татуировката на рамото си с лика на жена си. На мястото на портрета на Дженифър се появи изображението на куче. Въпреки това, както каза пиарът на Сталоун Мишел Бега, актьорът твърди, че това е неуспешна корекция на татуировката с образа на съпругата му, а не заличаване. 

Ние мирно и поверително разрешаваме личните си проблеми, каза актьорът чрез свой представител.

Флавин от своя страна намекна за раздялата в Instagram, като публикува снимка на дъщерите си на 10 август и написа: Тези момичета са ми приоритет. Нищо друго няма значение. Ние четирите, завинаги

Наблюдателни фенове забелязаха, че Джен е престанала да следва Сталоун в Instagram горе долу пак тогава. 

Холивудският секссимвол от 80-те коментира новината, отбелязвайки, че той и съпругата му често са се карали, а последният им конфликт е бил заради куче - това, чийто образ той е увековечил на рамото си. Актьорът обаче твърди, че не този болезнен последен спор е причина за раздялата.

Не се развеждаме заради подобен тривиален спор. Просто тръгнахме в различни посоки. Много уважавам Дженифър. Винаги ще я обичам. Тя е невероятна жена. Тя е най-добрият човек, когото съм срещал.


Виталий Кличко се развежда със съпругата си след 26 години брак


Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин се женят през 1997 г. и имат три дъщери - София, Систин и Скарлет (четете още: Семейство Сталоун на премиерата на 47 Meters Down: Uncaged). Преди това актьорът е женен още два пъти. Първата му съпруга е актрисата Саша Зак, като от брака се раждат синовете им Сейдж и Серхио, преди през 1985 г. двойката да се разведе. Малко след това Сталоун се жени за модела и актриса Бриджит Нилсен, с която живее две години (четете още: 54-годишната бивша на Сталоун очаква дете!).

More Celebrities