Следва

We love: нежна луничава Ема Уотсън за списание Wonderland

Лео и Камила - раздяла по познатата схема (тя стана на 25 и the end)

Girls (under 25), he is single! 

Celebrities преди 1 година

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне се разделиха след повече от четири години любов, съобщи  People, позовавайки се на своите верни източници. За романса на актьора и доведената дъщеря на Ал Пачино стана известно през 2018 г., когато двамата бяха забелязани на почивка в Аспен. Връзката им дълго време живееше непубличен живот и двамата официално дебютираха като двойка едва на церемонията по връчването на Оскар през февруари 2020 г., но дори тогава без да позират пред фотографите на ивента заедно (четете още: Камила на Лео за 23-годишната разлика във възрастта им).

През цялото време бяхме уверявани и уверявани, че двамата са сериозни един към друг, щастливи заедно и с големи планове, през 2020 г. източник близък до г-н ди Каприо каза, че Леонардо "обича да бъде с“ Мороне и че "те са много близки“ и дори запознава Камила и с родителите си.

За последно двойката е видяна заедно през юли тази година на плажа в Малибу, почивка по време на уикенда за Деня на независимостта на САЩ. През август Мороне се чекна в Сен Тропе с майка си, а той остана в Лос Анджелис. Една от темите, непрестанно обсъждани по време на романтиката на двойката, беше разликата във възрастта им: Леонардо сега е на 47 години, а Камила наскоро навърши 25 години. По въпроса тя казва: "В Холивуд и в световната история е имало много връзки, в които хората имат голяма разлика във възрастта. Мисля, че всеки трябва да може да се среща с когото иска." За възрастта на Камила се говори и сега. Обществото отдавна не може да се примири с факта, че Лео не излиза с момичета над 25 години и толкова. Сред всичките му избраници все още няма нито едно изключение - дори има графика в мрежата, която ясно показва тази тенденция - станат ли на 25, чао-чао... 

 

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 2 дни

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 4 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.