Следва

Красавците правят кашмир - Брад Пит с нова линия меки ризи

We Love: тази рокля на Готие върху Мариакарла Босконо във Венеция

Мисис Босконо е редовно присъствие в първата вечер на фестивала във Венеция и това е прекрасно - 41-годишната римлянка, неостаряващ модел и фантастична жена, обичайно прокарва най-свежия моден полъх на форума 

All fashion преди 1 година

Свикнали сме да виждаме извънземната Мариакарла Босконо в десетки кампании и стотици ревюта. Често я свързваме почти подсъзнателно с Burberry и Valentino, чието неотменно рекламно лице е, но снощи във Венеция тя облече живия класик Жан Пол Готие и взриви публиката. Между другото, Мариакарла носи Готие и на миналия фест в италианския град - тогава беше нещо в шеметен бургурндски кадифен блясък с цепки до раменете , докато тази година настроението е за пълна провокация, класически кутюр, "инсцениран" от Gaultier в колаборация с Glenn Martens, творческия шеф на едноименната модна къща на Жан Пол.

Рокля-дим или рокля-невидимка? Така можем да озаглавим тоалета, в който супермоделът се появи на кея близо до остров Лидо, където на 31 август вечерта се състоя откриването на филмовия фестивал във Венеция 2022. Мариакарла е като обвита в облак от безтегловна прозрачна мрежа. Любопитно е, че в оригинала си роклята има пришит корсет по тялото („много Готие" момент), но за червения килим Босконо решава да се отърве от горната прикриваща част, оставяйки само по високи бикини и появявайки се пред фотографите с голи гърди. Намираме решението за изключително красиво и женствено, а гримираните в черно очи, диамантеният колан в талията под прозирната материя, свръхелегантните бижута, прибраната гарванова коса нареждат този тържествен толет в нашия топ 100 за всички времена. 

More All fashion