Следва

Beauty Trend Report: модерните червила на сезона са само и единствено ТЕЗИ 3 >>>

Защо всъщност Тилда Суинтън е неоноворуса?

За Украйна! 

Celebrity beauty преди 1 година

Никога няма нищо тривиално в това, което прави Тилда Суинтън. Независимо дали става въпрос за избор на филм или тоалет, актрисата никога не приема нищо за даденост. Новата й прическа не е изключение: неонова жълта коса, направена по случай филмовия фестивал във Венеция 2022 и в прекрасна кореспонденция с лавандуловата рокля Хайдер Акерман на премиерата на последния й филм.

След това я виждаме в риза на бели и сини райета от Loewe, комбинацията от цветове умишлено е същата като на украинското знаме и затова облеклото, както казахме, е послание в подкрепа на свободата и независимостта на украинския народ, който е във война с Русия от месеци. "За мен е чест да нося украинското знаме“, каза Тилда Суинтън на пресконференция за филма.

Послание с голямо въздействие, което се добавя към виртуалното участие на Володимир Зеленски в церемонията по откриването на филмовия фестивал във Венеция 2022 г. По този повод украинският президент помоли всички да вземат страна срещу войната...

<3

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 2 месеца

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.