Следва

Пълнолунието в Риби утре + секстил с Уран + секстил с Плутон = фантастичен за мечти аспект

Кашмирено нежна Ирина Шейк за Anine Bing, почти като прегръдката с Брадли Купър от онзи ден

Уютна кампания на калифорнийския бранд Anine Bing с Ирина Шейк в главната роля и много кашмир - във второстепенните  

 

Celebrities преди 1 година

Кашмиреният пуловер е като любовник. Обожаваме допира, обожаваме мириса, обожаваме топлината и гладкостта му. Имаме десетки, искаме още много по толкова. И вероятно ще си купим поне по един и от новата кашмир колекция на Анин Бинг, базираният в Лос Анджелис бранд, защото навън става все по-хладно вечер, защото още един любовник в гардероба никога не е излишен, и защото кампанията, която ни призовава към този жест - жеста на придобиването, е наистина секси. Ще си носим новия американски другар с правите дънки, с широките карго панталони, с копринената пола, точно както показва руският супермодел Ирина Шейк в поредната си рекламната кампания на Anine Bing. Обръщаме специално внимание на кройката на пуловера - максимално свободна, с издължени ръкави и съвършено бие. 

В допълнение към снимките на множество рекламни кампании в самото начало на сезона, Шейк ще участва и в Седмиците на модата в Ню Йорк и Милано - изглежда, че планът за второ дете от Брадли Купър не пречи на звездата активно да се занимава със собствените си задачи. 

New York Post съобщи, че актьорът и режисьор Брадли Купър и руският супермодел Ирина Шейк обсъждат идеята да имат второ общо дете. От връзката им преди 5 години се роди очарователната Леа дьо Сейн. После, през 2019 г. двойката обяви раздялата си, но успя да запази уважение, приятелство и топли чувства един към друг. Както се доказа от скорошен съвместен кадър от Острова на прасенцата, който Ирина публикува в социалните си мрежи.

„Беше истинска семейна ваканция. Всъщност, те обмислят да се съберат отново. Ирина иска дъщеря й да има братче или сестриче. Нещо, което Брадли силно подкрепя", сподели анонимен източник на журналист от New York Post. Слуховете се подхранват силно от поредните интимни снимки от Ню Йорк от онзи ден, направени от дебнещи папараци >>>

More Celebrities