Следва

We love: победителката Зендая в Valentino на наградите Emmy

4 в един ден е като 7 с един удар - Кендал Дженър с 4 различни тоалета за ден

Храбрият шивач на Братя Грим има този подход - с един замах по много. Същото, но не в приказка, а в живата реалност, видяхме онзи ден от един от най-нашумелите модели на последните години Кендал Дженър, която преобличавнето го няма за нищо. Истинска звезда на street style хрониките 

Celebrities преди 1 година

Седмицата на модата в Ню Йорк започна преди няколко дни, съответно десетки приказни и не толкова приказнии, ами направо шокови тоалети от най-влиятелните модни имена в света заваляха по улиците на Ябълката в чест на голямото модно събитие. Streetstyle-ситуацията и  тази година изглежда дори по-интересна от самите шоута. Обръщаме специално внимание на Кендъл Дженър, изящна, модерна, динамична, която с лекота смени цели четири тоалета в един ангажиран нюйорскси ден. Като особено великолепна отбелязваме комбинацията с млечнобялата рокля, буквално лепнала на тънката и гъвкава снага на мис Дженър, но като цяло основният рефрен са именно роклите, най-женствената дреха ever. 


Like mother like daughter: разкошна Кендал Дженър, дословно копие на мама Крис


В горната комбинация прелестната рокля е "римувана" нетипично със син пуловер, вързан на талията, масивни златни обеци, сандали и чанта, също приятно контрастиращи на бялото. Този стил на обличане е идеален за всички, които искат да постигнат „ефекта на отслабване“ чрез обличането, в случая идеално интерпретиран чрез V-образното деколте и отлична прибрана кройка. Веднага щом захладнее, пуловерът се мята отгоре. В Ню Йорк обаче е доста топло, така че Кендъл държи "оръжието" на кръста, едновременно изибрайки супер леки сандали, които при хлад могат да се заменят с почти всеки друг модел,  който имате наличен у дома. 

Дженър показа и елегантно плисирано макси. Сребристият тоалет подчертава приятно женствените извивки на тялото и едновременно с това липсата на бельо. Визията завършват метализирана чанта и чехли с тънки каишки.

Малко по-късно дойде редът на любимата дължина на Кендъл - мини. Виждаме сладка рокля на цветя, съчетана с кафяви ботуши - комбинация, възможна единствено върху тънки и дълги фигури с безкрайни крака, защото ботушите неизбежно скъсяват визуално с няколко сантиметра (Trend Report: зимни ботуши с леки рокли, хубаво е).


Шортички като на Кендал Дженър


В същия този "ден на голямото пребличане" Кендъл пак слага лека лятня рокличка, очевидно уверена, че есента не е повод да приберем този тип толкова секси дрешки в гардероба. Комбинираме с черен чорапогащник и носим и през зимата. Особено добре се получава комбинацията между такъв, подчертано романтичен тоалет, с бомбър яке или комбат боти. В случая с Кендал тя избира класически женствен ботуш на ток, което не прави видяното по-малко ефектно.

И ако и на вас, като на нас, ви се зави свят от енергията да се преболечеш толкова пъти за едни 12-ина часа, нека се подкрепим, сравнявайки мненията си в анкетата - коя от 4-те рокли в един ден на мис Дженър грабвате и отлитате за Ню Йорк, без да се замислите >>>    

Анкета

Коя от 4-те рокли в един ден на мис Дженър грабвате и отлитате за Ню Йорк, без да се замислите?

More Celebrities