Следва

The Row, Spring 2023 READY-TO-WEAR

Тържествено шоу за 130 години Vogue и всички поканени - Ирина Шейк, Кание Уест, Джиджи Хадид, Михаил Баришников, Бруклин Бекъм и Никола, и още

Вчера в Ню Йорк се проведе мащабно, меко казано, шоу, наречено Vogue World и посветено на 130-годишнината на модното издание. Съответно, налице се оказа най-звездната възможна публика, още повече, че е същата тази публика е на място заради Седмицата на модата.

 

All fashion преди 1 година

130 години в медийната индустрия е безкрайно много време. Поздравяваме колегите от Vogue за невероятната им дълговечност, знаем какво струва подобно усилие, то заслужава огромно уважение. Да почетат повода в Ню Йорк снощи се стекоха абсолютно всички поканени и това е повече от логично: от Джаред Лето до Кание Уест, от Шалом Харлоу до Ирина Шейк. Серина Уилямс, блестяща, и буквално, и преносно, откри шоуто, Михаил Баришников танцува пламенно, а Бруклин Бекъм и Никола Пелц дебютираха на подиума.


Street Style вдъхновения: Ню Йорк FW и ода за голите гърди


Главният редактор Анна Уинтур превърна честването на 130-ата годишнина на Vogue в грандиозен градски празник, на чийто обхват може да завиди всеки фен на масовите празненства. По принцип всеки с налични 130 до 3 хиляди долара в джоба, колкото струваха билетите от различни категории VIP, можеше да си купи билет онлайн и да се смеси с бляскавата тълпа.


Ирина Шейк


Бруклин Бекъм


Кендал Дженър 


Джиджи Хадид


Серина Уилямс


Бела Хадид

Съдейки по кастинга, Уинтур ясно си бе поставила задачата да демонстрира ненатрапчиво влиянието и връзките си и да даде да се разбере, че с такъв багаж й е рано да се пенсионира. Подиумът събра основните модели на последните десетилетия: от Хелена Кристенсен и Шалом Харлоу до Бела и Джиджи Хадид и Ирина Шейк, от Лара Стоун до Лила Мос. Те показаха тоалети от последните колекции на различни топ марки, сред които Balenciaga, Versace, Prada, Altuzarra, Ralph Lauren и др.


Каролин Мърфи


Амбър Валета


Лия Кебеде


Шалом Харлоу


Хелена Кристенсен


Карли Клос

Между другото, на форума се появиха и доста неочаквани хора. Несъмнено един от най-запомнящите се моменти бе появата на големия Михаил Баришников, който показа незабравима съвременна хореография. 


Михаил Баришников: "Не съдете артистите и спортистите, Медведев трябва да играе"



Михаил Баришников


Ерика Баду

Празникът не мина без куп други музикални и танцови изпълнения, например на Lil Nas X. 


Lil Nas X

Освен шоуто, в празничната програма бяха включени и дизайнерски пазар и фууд корт („покровители” на павилионите бяха модните марки, така че и сандвичите също бяха „дизайнерски”).


Лила Мос


Емили Ратайковски


Карън Елсън


Лара Стоун


Прешъс Лий


Кендис Суейнпоъл


Ела Емхоф


Хари Неф и Джереми О. Харис


Джаред Лето и Кание Уест


Джаред Лето, Лил Нас X, Анна Уинтур, Серина Уилямс


Кортни Кардашян и Травис Баркър


Latto и Doja Cat


Джаред Лето и Lil Nas X

More All fashion