Следва

JW Anderson, Spring 2023 READY-TO-WEAR

Чудим се дали ни харесва: Зендая с антуриума

Ясно, че макси 3D цветята са топ тренд, ама такова пластмасовко... 

All fashion преди 1 година

Най-прекрасното младо момиче има 151 милиона последователи, без да е обсебена от Instagram. Публикациите й никак не са чести и всеки път, когато споделя снимки и мисли, е голяма радост за последователите й и, разбира се, голям успех. Още повече, когато става въпрос за магическо обличане. Ако наскоро на наградите "Еми" тя ни накара да мечтаем за черна принцеска рокля Valentino, сега, за Седмицата на модата в Париж, ни хвърля в бялото.

Това, което се чудим дали ни харесва (може би за пръв път, Зендая винаги е 10/10/10/10) е дълга рокля с цепка, украсена с макси Антуриум, която предвещава колекцията Пролет-Лято 2023 на Loewe и която ще бъде представена в Париж на 30 септември. Креативният директор на марката Джонатан Андерсън също публикува снимка на визията и стилистът на Zendaya Ло Роуч сподели видео, показващо как звездата позира, с локация In My Beautiful Garden.

Цветята са абсолютният герой на колекциите пролет лято 2023. Не просто щампи, а истински 3D творения, които се превръщат в центъра на тоалетите в макси размери. Този сезон има място и за по-рядко срещани цветя, точно като антуриума, носен от Зендая, но нашият фаворит е носталгичната интерпретация на Даниел Роузбъри за Schiaparelli - вижте ТУК, а в анкетата долу: Харесва ли ви Зендая?

Анкета

Зендая е...

More All fashion