Следва

Modern family: Сара Джесика Паркър, съпруг и дъщери на премиерата на "Хокус Покус 2"

Уличният стил на звездите: Меган Фокс и новият й бюст в Милано

Бюст-мечта не със силикон, а с тези три трика, но Меган си предпочита силикона 

Celebrities преди 1 година

Седмицата на модата в Милано приключи, но Меган Фокс реши на своя глава я удължи. Вчера вечер двамата с годеника й Колсън Бейкър (известен още като рапъра Machine Gun Kelly) хапнаха в ресторант Giacomo - съвместният външен вид на двойката, as ususal, е в центъра на вниманието не само заради търсения ефект на супер ексцентричност - Меган се разходи по миланския паваж в червена пухена шапка и кожени "корсетни" панталони с много връзки Kim Shui, а той е в кожено палто в бордо и други goth атрибути - деколтето на модела е сериозно обсъжданата работа, хората говорят за нови импланти, драстично променящи пропорциите на мадам Фокс. Четете още: Преса и бюст за завиждане: Меган Фокс в неон от Jacquemus.

В популярни блогове за звезди и лайфстайл, например IGFamousByDana, темата гръмна. Подозрения сред феновете се появиха още след нашумялото парти в чест на рождения ден на Бионсе в средата на септември тази година - тогава Меган също не се закопча догоре или друго подобно, което би скрило the new pair, и се появи на публично място само в искрящ сутиен.


Зверските хранителни и спортни навици на Меган Фокс - повторете, ако можете...


Последователите й в Instagram се разкоментираха така: "Гърдите й очевидно са по-големи", "Изцяло нов бюст е това", a описанието на снимката от вчера е: "Guys you don’t understand it’s just like…really hard when the only thing anyone ever notices about you is how smart you are..."

Страницата IGFamousByDana твърди, че Меган е "пренаправила“ гърдите си някъде между 2021 и 2022 г. - визуално по това време бюстът "се е увеличил с няколко размера“. Авторите на блога също твърдят, че за първи път актрисата си е поставила гръдни импланти около 2010 г. и сега само надгражда.  Самата тя все още не е коментирала новите слухове. 

More Celebrities