Следва

Том Хидълстън стана татко!

Джиджи Хадид със собствена мода - Guest In Residence

Симпатична, млада, "руса" мода... 

Celebrities преди 1 година

Моделът Джиджи Хадид показа първата колекция на собствената си марка за дрехи Guest in Residence. Дебютното издание, което се състои от 10 елемента, се нарича Workwear (Работно облекло) и изглежда така >>> 

Лимитираната колекция е вдъхновена от работните дрехи, които роднините на Хадид са носили в семейната им ферма. Гамата е гъвкава и функционална и е проектирана да остане във вашия гардероб през цялата година, а и след това. 

Всъщност това е едва първата порция дрехи от амбициозния фешън проукт на модела. В нея са включени работни якета в бордо и тъмнозелено, гащеризони в същите цветови опции, и още ризи, хармонично съчетани с лесни за носене и видимо страхотно удобни панталони, изрязани горнища и много приятни, поне на вид, дълги кашмирени пуловери.

Припомняме, че съвсем наскоро Джиджи обедини усилия с бранда на приятелка от детинство Frankies Bikinis, за да създадат колекция от бански костюми и домашно облекло.  Очевидно не просто дефилирането по ревюта и снимките в реклами се услаждат (и удават) на мисис Хадид, но и модата като творческо занятие, което е похвално, още повече, че и резултатите са твърде приятни.   

More Celebrities