Следва

Lanvin смени логото, поема по нов път

Bottega Veneta Resort 2023 - луксозно строга флуидност

„Седнахме като екип и си поговорихме. Какви дрехи искаме да носим самите ние? Какво може да се направи в Bottega Veneta, което не може да се направи другаде?“, казва творческият директор Матьо Блази

Runway преди 1 година

Така се появява круизната колекция за междинния сезон между зимата и пролетта на 2023 - с бели тениски, дънки, костюми с риза вместо сако, копринени рокли и кожени палта. Карираното и анималистичното палта също са кожени - щампата е нанесена върху материята на осем слоя. Силуетите на роклите са умишлено "счупени" - с едно рамо, с двойна яка или с възел на талията. Марката представи и нови чанти - модел под формата на каска за скутер и чантата Foulard, която прилича на бандана, вързана на рамото.

Цялата корекция на италианския бранд Resort 2023 е в галерията, а тук припомняме и богатата, макар и доста подобна на тук показаното колекция Пролет 2023 >>> 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Acne Studios, смелост за носене

Runway преди 2 дни

Кожата и денимът са двата стълба, върху които Acne Studios се основава (и се чувства страхотно) от основаването си в края на 90-те години. Но вчерашното шоу е ясно потвърждение, че марката има какво да надгради. 

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: примитивите на Marni

Runway преди 4 дни

Франческо Рисо изпитва необходимостта да направи исторически скок към произхода на човека. На Седмицата на модата в Милано в хартиената пещера Marni дефилира мъжката и женската колекции Есен/Зима 2024/25. Специални гости на шоуто бяха Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори.