Следва

Устойчивото днес преобразява нашето утре

Обичта на известните: Ирина Шейк и Брадли Купър гаджета ПАК

Много сладки! Идилия от един ноемврийски ден в Ню Йорк 

Celebrities преди 1 година

Пожелаваме на всички бивши влюбени, ако имат, разбира се, подобни щения, да се разбират с бившата си любов така! Брадли и Ирина са чудно симпатична гледка, хванати от папараците по време на следобедна разходка с любимци вчера в Града на светлината. 36-годишната руска хубавица и 47-годишният актьор бяха в любовна връзка 2015 до 2019 г. и имат сладка дъщеря Леа. От известни месеци насам обаче, по всичко изглежда, че старата любов ръжда не хваща по никакъв начин, защото влюбените преди изглеждат влюбени и сега. Зачестилите кадри на близост, която по никакъв начин не се стреми да остане скрита, накараха част от феновете да вярват, че връзката е напълно възстановена и двойката дри планира още едно дете заедно. 

 

Ирина и Брадли се разделиха през юни 2019 г., но останаха добри приятели в името на дъщеря си, над която споделят попечителството. Двойката често се снима с момиченцето, а последно бяха уловени от папараците на Хелоуин. Ирина избра секси имидж и се превъплъти в пин-ъп модела Бети Пейдж, а Брадли се маскира като мечка.

Тя сподели снимка, на която седи в скута на Брадли. А вчера Mail Online дори пусна информацията, че от звездната двойка Купър-Шейк е дошло лично потвърждение, че нещата са супер! И така, пожелаваме на всички подобен развой, в случай, че имате желание... защото е хубаво! 


More Celebrities