We Love: Никол Кидман, Изабел Юпер и другите в Garde-Robe на BALENCIAGA

We Love: Никол Кидман, Изабел Юпер и другите в Garde-Robe на BALENCIAGA

Великолепната кампания Garde-Robe на Balenciaga за пролетта на 2023 г.е заснета от Джошуа Брайт

Добрата реклама те кара да искаш. Да искаш например луксозен офис, постлан със скъп мокет; върху него - изящните ти крака, обути в скъпи и много удобни обувки на висок ток, потъващ във фината вълна; въртящ се стол, върху който царствената ти осанка може да насочи енергията си към всеки ъгъл в помещението и всеки посетител, оказал се на мястото... Луксозната френска модна къща Balenciaga, очевидно шампион в по-горе описаната маркетингова дейност, представи преди час изумителната си нова рекламна кампания. Казва се Garde-Robe и показва колекцията на бранда за Пролет 2023 г. В снимките участват Никол Кидман, Изабел Юпер, Бела Хадид, Хан Со-хи и Хадим Сок. Зад обектива е Джошуа Брайт.

„Garde Robe е съставен от основни елементи за гардероба с подчертани рамене и остри детайли, и разработени от най-луксозни материали: вълна, коприна, габардин, занаятчийски деним. Костюмите, отделните части и връхните дрехи са малко на брой и предефинирани, без никаква марка, освен смели силуети и прецизно шиене с минималистични конструктивни техники“, се казва в прессъобщението на Balenciaga. 

Ние намираме кампанията за своеобразен връх в бизнеса, ако, разбира се, не броим кампанията на Louis Vuitton с братята по оръжие Лео Меси и Кристиано Роналдо. Но искаме, много искаме, едно такова офисче, като на кадрите, едни такива току що направени букли, като на кадрите, една такава вечна мода, като на кадрите. Великолепно!  

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.