Следва

Шайло шофьор: щерката на А. и Б. зад волана за пръв път

Даниел Аршам & Xiaomi - телефон-изкуство

Наш от 16 декември

All About Life преди 1 година

Американският художник и скулптор Даниел Аршам представи колаборация с Xiaomi за телефон, койго той проектира. 12T Pro Daniel Arsham Edition ще бъде пуснат в продажба на 16 декември в ограничени количества от само 2000 броя в световен мащаб - нямаме търпение да ни падне в ръчичките. 

Новостта прилича на бронзовите скулптури на Аршам. Художникът работи не само върху тялото на модела, но и върху интерфейса и опаковката. Той нарича създаването на телефона "труден процес" - повърхността му е направена от специална хартия със златно фолио, което е многократно обработено, за да се постигне ефект на ерозия.

"Днес телефонът е най-вездесъщият обект, с който взаимодействаме със света. Винаги се интересувам от представянето на работата си в области, които не са типични за света на изкуството“, каза Аршам пред WWD . Артистът смята, че това е акт, който удължава годините живот на телефона, тъй като след 20 години той няма да се използва по предназначение, а ще се превърне в скулптурен обект. 

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 1 седмица

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.