Следва

Кръвта вода не става: щерката на Мел Би с copy-paste на мама от пика на Spice Girls

Люпилня на идеали: зодиите на перфектните жени

Има ли рождената дата нещо общо със специалните красота и харизма, със странното, магнетично привличане, с идеала... 

 

Celebrities преди 1 година

Датата и часът на раждане на човек могат да разкажат много за характера и чертите на личността. Това е буквално склад за полезна и интересна информация. Според това къде са били планетите и съзвездията по време на вашето раждане, астролозите могат не само да определят съдбата, но и да правят индивидуални прогнози, да сравняват данните от наталния хороскоп с картината на звездното небе по време на вашето раждане със случващото се във всеки един момент от живота ви и т.н. (вижте още: И, най-непоносимата зодия е...)

Разбира се, всеки човек има своите достойнства и недостатъци в характера, но астролозите са склонни да вярват, че в много отношения личността на индивида зависи от неговия зодиакален знак. След провеждане на множество проучвания експертите уверено идентифицираха три знака на Зодиака, чиито представители имат както необичаен външен вид, така и прекрасен характер. Това комбо ги прави невероятни съпруги, приятелки и майки.

Трето място: Скорпион (24 октомври - 22 ноември)


Грейс Кели

Такива жени никога не ласкаят, те са абсолютно уверени в думите и преценките си, винаги знаят какво да правят в непредвидени ситуации, бързо вземат важни решения.

Жените, родени под този зодиакален знак, са в състояние да вдъхновят партньора и обкръжението си за върхови постижения. Красотата на жените Скорпион е изгаряща, фатална, нетипична, такива момичета се отличават с особена страст и сексуалност, лесно привличат мъжки погледи (четете още: Queen of the Desert: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Скорпион, знак по знак).

Подгласник: Рак (22 юни – 22 юли)


Принцеса Даяна

Много астролози отбелязват, че ракът е олицетворение на мъдростта и любовта. Дори самата символика на Рака носи таен смисъл: женското и мъжкото начало, скрити в две щипки. При Раците хармонично се съчетават естественото преживяване в любовта, спокойствието и стремежа към мир.

Представителите на тази зодия през повечето време се носят по течението, поради мекотата на характера си, но в критична ситуация са способни да вземат трудни решения, да поемат отговорност и неочаквано да спасяват всички. Външните характеристики на такива момичета могат да се обобщят с обезоражаваща естественост (вижте още: Astro in Love: Двата сърцеразбивача на зодиака и едничкият, който се влюбва завинаги). 

Първо място: Везни (23 септември - 23 октомври)


Моника Белучи

Водещата позиция с право се заема от жените Везни. Те лесно могат да завъртят главата на всеки мъж. Момичетата, родени от септември до октомври, са умни, общителни, елегантни, имат добри маниери и безупречен вкус.

Везните се отличават със самочувствие и независимост, предпочитат да не прехвърлят проблемите си на плещите на мъжете. Такива жени имат естествена грация и специален талант: те знаят как да предотвратят всеки конфликт. Мъжете до представителите на тази зодия се чувстват уютно и удобно (четете още: Да си хванеш милиардер. Може, но трябва да ти е заложено от звездите?).  

More from View Sofia

Андрей Кончаловски: Русия си е самодостатъчна, а Путин е борец срещу световното зло

Celebrities преди 1 година

Режисьорът Андрей Кончаловски, по баща Михалков, в самото навечерие на 85-ия си рожден ден (20 август), даде просторно интервю за „ Аргументи и факти“, в което говори за отношението си към ситуацията в света и руския президент Владимир Путин, за културната самодостатъчност на Русия и необходимостта от държавна цензура  

Huawei обяви кои модели и кога ще получат EMUI 11 в България

All About Life преди 3 години

Huawei обяви кога ще започнат актуализациите на 14 модела смартфони и таблети към най-новия интерфейс EMUI 11, който бе представен официално на 22 октомври в рамите на световната премиера на новия флагман Mate 40 Pro

More Celebrities