Да си хванеш милиардер. Може, но трябва да ти е заложено от звездите?

Да си хванеш милиардер. Може, но трябва да ти е заложено от звездите?

Жените, които ожениха за себе си чешките милиардери

Общоизвестно е, че зодията ни формира основно нашия характер и влияе на поведението ни. Някои астролози препоръчват да изберете подходящия за вас партньор според зодията му (Четете още: Синастрията - общ поглед върху индикаторите за любов и омраза в астрологията). Факт е, че жените от зодиите Стрелец и Риби имат подчертан късмет при попадането си на милиардери, защото именно те са успели да хванат шест от десетте най-богати чешки мъже. А каква е връзката между Близнаците Моника Бабишова и американския президент Доналд Тръмп? Разказваме надолу!

Стрелци, благословени с късмет

Жените под този знак често са весели идеалисти. Те обичат приятелските отношения между хората и са пълни с разбиране. Освен това са много спортни. Търсят ли това заможните мъже в една жена? Третият най-богат човек в Чешката република, Даниел Кржетински (роден на 9 юли 1975 г.), го прави със сигурност! Активите му са на стойност 78 милиарда CZK, а от 2017 г. той е партньор на 21-годишната състезателка по скачане и дъщеря на най-богатия чех, който за съжаление загина пред дни в катастрофа с хеликоптер - Петр Келнер, а именно Анна Келнерова (родена на 26 ноември 1996 г.).


Анна Келнерова

Стрелците и Телците са настроени на обвързване за цял живот

Ярмила Баудишова (27 ноември 1959 г.) също е родена под огнения знак на Стрелец, тя е партньорката в живота на шестия най-богат човек в Чешката република и основател на Avast, Павел Баудиш (роден на 15 май 1960 г.). Неговите активи са около 51 милиарда CZK или около 3 милиарда евро. Той е роден под знака на Телец, дългогодишният им брак и две деца само потвърждават, че Стрелец и Телец работят чудесно заедно. Началото може да бъде малко сложно, но когато се разберат какво искат от живота, двата знака формират непобедим екип.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.