Следва

Love: Дуа Липа и Калъм Търнър, и кой е той

Long Live Kate Moss: супермоделът на 50

От полуголата рокля до непринудения бохо шик в извънработно време...

Celebrities преди 3 месеца

Модната индустрия трябва да бъде безкрайно благодарна на един търсач на модели, който случайно открива 14-годишната тогава Кейт Мос на летище "Джей Еф Кей" в Ню Йорк. Ако не беше забелязал финото ѝ телосложение, нежния тен и безупречното за подиум и снимки, макар и леко бунтарско излъчване, в света на супермоделите сега щеше да зее дупка с размерите на Слънцето.

Кейт е абсолютно удивителна жена, на която личният стил се отдава с безупречна лекота. Мисис Мос е обичайно перфектна в модните си решения - искаме да я изкопираме на мига, в който я видим небрежно застанала на прозореца със запалена цигара в ръка, на прати с дружки или в кампания. Поводът и десетилетието нямат значение, защото Кейт е просто превъзходна. Отива ѝ да е кокетка, облечена в Джон Галиано за Dior, отива ѝ и да е провокативна нахалница, дефилираща в минипола за Vivienne Westwood (четете още: Деветчасов сън, йога и сок от целина: красота и дълголетие the Kate Moss way).

Кейт Мос, 1993

Модната икона без аналог отпразнува вчера своя 50-ти рожден ден и навлезе в още по-добрата половина от живота. В чест на рожденичката връщаме лентата и отново се взираме в НЕЯ, вече част от учебниците по история на модата >>>

1993

1995

1999

2005

2007

2010

2017

2018

2019

2022

2023

2024

 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.