Следва

We Love: Брад Пит, Марго Роби, Дженифър Лорънс и другите в специалния брой на W magazine

Риана пуска модна колекция за Super Bowl 2023

Риана представи нова колекция дрехи, изработена в чест на Супербоул 2023, а самата тя позира за рекламна кампания

Celebrities преди 1 година

Лимитираната колекция Game Day на Savage x Fenty включва спортни фланелки, суичъри, панталони и долнища от трико, както и приятни меки шапки. 

Известно е, че Риана ще отвори pop-up магазин в Лос Анджелис по време на Super Bowl за три дни, където ще се продават артикулите от новата колекция.

Super Bowl 2023 ще се проведе на 12 февруари. По време на събитието Риана ще излезе на сцената за първи път от 2018 г. Все още не се знае дали ще носи марката си за участието, но със сигурност нещата са премислени до последния детайл. Припомняме, че наскоро Рири представи и първата си песен от шест години насам.

Миналата година Риана стана майка за първи път: роди син на 13 май. Тя беше в светлината на прожекторите на пресата особено много по време на бременност: певицата доказа, че жените, които очакват бебе, спокойно могат да носят каквото си поискат, включително екстремни минита, супер разголени горнища и прочие смели неща. Тя буквално пренаписа стил-кодовете за моментите, в които жените са в очакване на нов живот. 

След раждането на детето певицата ни най-малко не се смути от пищните си форми и продължи да се появява в смели тоалети, както и участва в рекламната кампания на своята марка бельо. Междувременно тя и нейният приятел A$AP Rocky показаха сина си за първи път в семейна фотосесия. 

More Celebrities