Следва

Седмица на френската кухня или претекст за удоволствие без угризения

Дженифър Лопес с роклята на Дженифър Кулидж - да пиеш от извора

Не е тайна, че The White Lotus се радва на огромен успех, като неговият актьорски състав доминира и на първия ред, и на пистите на Седмицата на модата в Ню Йорк. Таня Макуид, изиграна от Дженифър Кулидж, несъмнено е един от най-популярните герои в сериала. Изглежда, че Дженифър Лопес й е също толкова голям фен, колкото всички ние

Celebrities преди 1 година

Забелязана на среща със съпруга си тази седмица, 53-годишната мисис Афлек носи облекло, което много напомня на одеянието на McQuoid от "Белият лотос" - всъщност това е точно една от роклите, видени в шоуто. Визията, от глава до пети от Dolce & Gabbana, се състои от розова миди рокля с дълги ръкави в тон, носена със златен колан с катарама, червена и златна квадратна чанта и сребърни сандали на платформа (вижте още: Дизайнерът на костюмите в "Белият лотос" Алекс Бавейрд за характерите, марките и детайлите в новия сезон).

Както писателят Евън Рос Кац посочи в Twitter, модното кръстосване между характера на Лопес и Кулидж е неоспоримо. Защо не последвате примера им и не канализирате riviera chic на следващата си романтична среща? Едновременно припомняйки си това четиво, посветено на непознатия доскоро, но изумителен чар на актрисата вдясно: Дженифър Кулидж, която превърна ролите на трофейни съпруги в комедийно съкровище, отблизо.

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 2 дни

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 4 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.