Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 22.11 - 28.11

Петъчна доза секс (2): See you soon, Алекс Търнър!

I wanna be your vacuum cleaner
Breathing in your dust...

Love преди 2 години

Естествено, не можахме да не отделим заслужено внимание на днешния рожденик Адам Драйвър в рубриката си Петъчна доза секс, но още един божествен мъж е в главите ни тези дни, така че, доставяме си втора доза сладост с Алекс Търнър... Откакто стана ясно, че ще го видим на живо (четете още: News Екстаз: Arctic Monkeys в Бургас, под душа с Фарел Уилямс и още...), си мислим за него - 35-годишният Алекс Търнър, фронтмен на Arctic Monkeys, певец, текстописец и продуцент. Когато е на 16, той и трима приятели създават Arctic Monkeys в родния си Шефилд. Дебютният им албум, Whatever People Say I Am, That's What I'm Not (2006), става най-бързо продаваният дебютен албум в британската история и е класиран на номер 30 в списъка на Rolling Stone за най-великите дебютни албуми на всички времена, а сингълът I Bet You Look Good on the Dancefloor се превръща в хит номер едно във Великобритания.

Алекс е Козирог, единствено дете на учители - майка му преподава немски и се възхищава на езиците, а баща му - музика и физика. Любимите му групи и изпълнители от детството са  The Beatles, The Beach Boys, Led Zeppelin, Дейвид Боуи, The Eagles, Франк Синатра, а по-късно  Dr. Dre, Wu-Tang Clan, Outkast и Roots Manuva. Като тийнейджър обича да играе баскетбол, да кара скейтборд, BMX и да прави "crap" хип-хоп бийтове с приятелите си. След това основава Arctic Monkeys и останалото е история...

Подбрахме 35 безумно секси кадъра на Алекс и ги поставихме на пиедестала на галерията си горе в чест на See you soon! енергията, която усещаме. Няколко последни, но не и по важност уточнения:
- Много е красив
- Същински повелител на коженото яке
- Да, с дълга коса много прилича на Адам Драйвър
- Пази сексуалната си ориентация в тайна
- Той е от онези мъже, на които пушенето много отива...
- We just wanna be yours, Алекс, окей?!

 

More Love