Следва

Красотата на Кейт Бланшет, Роузи Хънтингтън-Уайтли и другите на червения килим на BAFTA 2023

Венсан Касел в интервю: "В съвременния свят не достига мъжественост"

Венсан Касел в ново интервю за The Guardian призна, че не харесва отношението към мъжествеността в съвременния свят. Накратко, не всичко е мускули в тоя живот

 

Celebrities преди 1 година

В разговора между актьора и колегата журналист се споменава интернет звездата Андрю Тейт, който наскоро беше задържан в Румъния по подозрение за трафик на хора, изнасилване и създаване на организирана престъпна група. Касел заявява, че, въпреки че много от разсъжденията на Тейт са фундаментално погрешни, в някои от неговите идеи има зрънце здрав разум. Т.е., актьорът разбира желанието на бившия кикбоксьор да "защити мъжествеността" (вижте още: Кой е Андрю Тейт, човекът, отглеждащ ново поколение мизогинисти).

"Днес да бъдеш мъжествен се смята за почти срамно. Трябва да си по-женствен, по-уязвим. Но мисля, че ако всички мъже станат по-женствени и уязвими, ще имаме проблем", каза Венсан и добави, че фалшивите идеи за мъжкото и женското се втълпяват в главите на хората от социалните мрежи: „Вижте какво се случва. В instagram и tiktok ни внушават фалшиви образи. Мъжете трябва да са такива, жените трябва да са онакива. Вякакви фантазии за сексуалността. Забравяме, че основното е какво чувстваш в себе си."

По-специално, Касел не харесва факта, че в Холивуд мъжествеността често се свързва с „напомпани тела“, въпреки че далеч не това е, което прави героя мъжествен. Докато работи върху образа на своя герой в телевизионния сериал "Liaison", в който си партнира с Ева Грийн и чиято премиера е планирана за 24.02.2023, Венсан разговаря с истински международни наемници и разбира, че много от тях изобщо не изглеждат като "спортисти", даже напротив, по-скоро са слаботелесни на вид. "Мислиш си, че лесно можеш да ги победиш, но не можеш. Да си мъж изобщо не означава да си mланина от мускули. Да си мъж означава да си решителен и да умееш да поемаш отговорност", споделя актьорът.


Кадър от сериала "Liaison"

И изразява надежда, че думите му не звучат "женомразки, тъй като в личния си живот е заобиколен от жени - майка му, бившата съпруга Моника Белучи, настоящата Тина Кунаки и трите му дъщери, които обожава.  

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 1 час

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.