Следва

Какво е един счупен глезен, ако си Ашли Парк на наградите SAG 2023

Мадона се раздели с 23-годишното си гадже на фона на „криза на доверието“

Мадона се раздели с 23-годишния фотомодел Андрю Дарнел, съобщава Page Six, позовавайки се на източник, близък до поп дивата

 

Celebrities преди 1 година

Според източникът, връзката на певицата с Дарнел не е била сериозна и въпреки това тя е натъжена, до голяма степен поради факта, че напоследък изпитва известна несигурност в себе си.

"Тя преживява криза на доверието, което усложнява всичко. Мадона се забавляваше много с Андрю, но това не беше любов. Беше лека романтика, така че сърцето й не е разбито. Просто раздялата беше много неподходяща“. 

Факт е, че наскоро широката общественост активно обсъждаше външния вид на Мадона след появата й на церемонията по връчването на наградите Грами. Много интернет потребители написаха, че звездата не прилича на себе си на снимките, които публикува в социалните мрежи. Мадона отговори, като обвини критиците си, че са ейджистки.

Тя заяви, че няма да се извинява за начина, по който изглежда и се държи. Напротив: „очаквам с нетърпение още много години на провокативно поведение, прекрачване на граници, противопоставяне на патриархата и най-вече наслаждаване на живота“.

Следвайки собствените си поръки, Мадона напоследък се радва на живота, излизайки с млади гаджета. Няколко години тя имаше връзка с танцьора Ахламалик Уилямс, който е с 36 години по-млад от нея, а след раздялата им в началото на миналата година завъртя флирта с хубавеца Дарнел, който пък е с едни 41 години по-малък.  

More Celebrities