Следва

Задължителна изложба в Лондон: историята на Chanel в Музея V&A

Уличният стил на звездите: Кендъл Дженър като Одри Хепбърн

Има сходство 

All fashion преди 1 година

Кендъл Дженър се разходи по улиците на Париж тази седмица изцяло в стила на Одри Хепбърн. В класическият outfit за шоуто на The Row тази пролет, Дженър пресъздаде приятно визията на Одри с изчистена черна рокля, стеснена в талията и стигаща чак до тънките глезени.

Визията е завършена с класическите аксесоари от „Закуска в Тифани“, които придават очарование от старата школа - прозрачен черен шал, покриващ косата и  преметнат около шията (много по френски), остри обувки и ретро черни слънчеви очила. Ако има школа за обличане в стилистиката на старото холивудско кино, бихме се пообучили в нея. 

Черната рокля неслучайно се счита за един от вечните артикули, задължителен за гардероба на всяка жена, и има историческо модно наследство. Естествено, през годините дизайнерите преразглеждат очарованието на малката черна рокля и за сезон есен 2023 г. тя „звучи“ по съвсем нов начин. Ferragamo, Givenchy и Versace представиха цяла гама от черни рокли, изследвайки идеята за елегантност чрез класическо вечерно облекло.

По-рано тази седмица Кендъл Дженър и сестра й Ким се появиха на футболен мач на „Пари Сен Жермен“, като Кендъл не се опита да избяга от висшата мода дори на това място, с палто от Bottega Veneta и бейзболна шапка. 


Ким Кардашян и Кендъл Дженър

„Обожавам да нося рокли, любимо ми е. Независимо дали са дълги, средни или къси”, сподели по-рано моделът в интервю за Vogue. “Просто обичам да мога да облека едно нещо, а останалата част от тоалета да са само обувките, чантата и бижутата. Това е нещо, което можете да носите милиони пъти, защото е толкова класическо.“


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.