Следва

Екзотична, брилянтна, чувствена: Ева Херцигова на 50!

„Не помня тези 90 секунди секс": порнозвездата Сторми Даниелс за историята с Доналд Тръмп

Сторми Даниелс, която в момента е в окото на бурята с ареста на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, даде интервю за списание Vogue

Celebrities преди 1 година

Порноактрисата разказа за връзката си с политика, за секса с него, който се е случил по време на първата им лична среща, за това как той е платил за мълчанието й и как след срещата с него „животът й се е превърнал в ад“.

Името на Сторми Даниелс е вероятно най-цитираното в последните седмици. Причината - Доналд Тръмп бе изправен пред обвинения в престъпление и може да получи, според условията на щатското законодателство, до 136 години затвор. Повечето от обвиненията са свързани с делото за мълчание на порнозвездата, с която той е имал връзка през 2006 г. Политикът плаща на актрисата 130 000 долара, за да се съгласи преди президентските избори през 2016 г. да не говори за сексуалните им отношения, като според документите това плащане е било представено като съдебни разноски. Оттук и проблемът, който ни най-малко не касае с кого мистър Тръмп е решил да си легне преди 17 години. Просто фалшифицирането на бизнес документи се счита за престъпление в САЩ, когато „намерението на обвиняемия да измами включва намерението да извърши друго престъпление или да помогне да се прикрие извършването на друго престъпление“.

През 2018 г. Сторми Даниелс, въпреки "подкупа", който получава, говори публично за връзката си с Тръмп, с което се оказва в центъра на скандал и, според нея, получава ред заплахи. Същата година тя съди Тръмп за клевета. Според CNN, съда (не този, който в момента се занимава с основното дело Тръмп) застава на страната на бившия президент и нарежда на Даниелс да му възстанови съдебните разноски в размер на 120 000 долара в допълнение към 500 000 долара адвокатски разноски на Тръмп, които тя също е осъдена да плати.

"Всичко, което знам, е, че получих чека. И тогава настана ад... Сега името ми отново е в новините, така че продажбите на моите маркови продукти се увеличиха - това е естествено, но те говорят за случващото се сякаш аз си правя маркетингова кампания. Междувременно той набира милиони долари за своята [кандидат-президентска] кампания на този фон", каза Сторми Даниелс пред Vogue.

Мисис Даниелс се среща за пръв път с Доналд Тръмп, крупен бизнесмен, който все още не е влязъл в политиката, на голф турнир за звезди в Невада. В онзи момент тя е една от най-успешните порноактриси в света, която мечтае за пробив в киното, по възможност по-далеч от филмите за възрастни. Даниелс страстно се стреми към алтернативна на своята филмова индустрия и прави непрекъснати опити да пробие там - или чрез участие като сценарист, или като режисьор, или поне като актриса. Тръмп я кани да се срещнат и да обсъдят възможността за участието й в риалити-сериала му "Стажантът".

Тръмп, който по това време е женен за третата си съпруга Мелания, и Даниелс, се срещат в хотел. "Хората чуват: "хотелска стая "и си мислят: "ясно, влизаш и виждаш легло, всичко е ясно". "Изобщо не беше така. Стаята му беше като гигантски апартамент: имаше трапезария! Така че не ми се стори странно да се срещнем там и да вечеряме. Нямах чувството, че се опитва да ме съблазни. Просто говорихме, той ми задаваше въпроси за работата ми. Добри въпроси. Той е умен!", спомня си актрисата.

В крайна сметка срещата все пак завършва със секс между Тръмп и Даниелс. "Станах от леглото, за да вляза в банята, след което си тръгнах... Има едни 90 секунди [сексът с Тръмп] в живота ми, които не съществуват. Не знам какво се случи. Той изведнъж се оказа по бельо..Не разбрах как се озовах под него в леглото. Спомням си, че си помислих, че бодигардът му е точно пред вратата, че може да влезе и да ме нарани. Спомням си как каза: „Искаш ли да се върнеш в караваната?“ Въпреки че никога не съм казвала, че живея в ремарке, просто отбелязах, че сме бедни.... Знам, че не казах „не“, но също така не казах и "да", разказва тя.

Сторми Даниелс казва в интервюто, че не е крила случая, още повече, че е имала разговор с Доналд Тръмп: „Той ми се обади, докато си правех косата и грима на снимачната площадка, а аз включих високоговорителя - много хората го чуха, много хора разбраха."


Сторми Даниелс със съпруга си Барет Блейд

Тръмп в крайна сметка не оказва помощ за филмовата кариера в Холивуд на Сторми Даниелс. Според нея това е негов почерк, включително с бизнес партньори - обещава много, но след това не спазва условията на "сделката". Сега Даниелс е омъжена за порно актьора и оператор Барет Блейд, когото среща на снимачната площадка. Актьорите се женят 24 години след първата си среща. "Това доказва, че никога не знаеш как ще се развият нещата. Животът ми е толкова шантав, че не бих се изненадала, ако един ден стана президент", каза Даниелс.

More Celebrities