Следва

Всички носят: двуцветни дънки

Новото рекламно лице на Louis Vuitton - Зендая в пълен блясък

Фантастична! 

All fashion преди 1 година

Всички обичаме приятните изненади - дори Zendaya. През март актрисата, носителка на Златен глобус, изненада феновете, когато направи необявена поява на шоуто на дамско облекло AW23 на Louis Vuitton в Париж. Кацнали до хора като Ема Стоун на първи ред, облечени с горещи панталони с животински принт и подходящ блейзър, феновете на модата веднага започнаха да спекулират дали звездата ще бъде следващият посланик на къщата.

Оказа се, че са прави! Правейки големия си дебют в LV, Зендая е лицето на чантата Capucines на Louis Vuitton. Заснета от Мерт и Маркъс, Зендая позира на фона на обърнатата към бъдещето архитектура на къщата Roquebrune-Cap-Martin, проектирана от Айлийн Грей. 

Самата чанта, представена за първи път през 2013 г., сега придобива много модерни пропорции, като се предлага и в миниатюрните версии Capucines BB.

Тъй като Met Gala е точно зад ъгъла, ще видим ли големия дебют на Зендая на червения килим в LV? Или още по-добре, ще гостуват ли "Капуцините" в следващия сезон на Euphoria? Едно момиче може, и трябва, да мечтае. Мечтаем...

More All fashion