Следва

Месечен ХОРОСКОП - Май 2023

Кой как избра да се рекламира: Летисия Каста за Calzedonia Mare 2023

Френската актриса е (прекрасното) свидетелство за неувяхващ чар в кампанията на банските костюми на Calzedonia за лято 2023. Мадам Каста ще навърши 45 на 11 май. 

Celebrities преди 1 година

Модел, актриса, икона на красота, синоним на талант и чар, Летисия Каста със сигурност няма нужда от представяне. Бившата Мариана от Франция (най-големият символ на „френската женственост“, пресъздаван от време на време върху чертите на актриса) сега е и лицето на една много италианска марка: Calzedonia я избра за кампанията си за бански костюми Лято 2023 (вижте още: 15 чувствени снимки на младата Летисия Каста по повод ЧРД!)

В кадрите от кампанията, сред райските сценарии на Средиземноморието, Каста носи някои от задължителните модели на сезона: бикините tie & dye от серията Formentera и банския с триъгълни чашки със зеброви ивици от линията Nairobi, а също и изтънчените цели бански костюми - от бялото и деликатно ретро с много дълбокото V деколте до модела в стил яхтклуб.

В допълнение към основните модели, представени в кампанията, колекцията бански костюми на Calzedonia за лято 2023 е структурирана в няколко различни линии: има Coastal Chic, с нейните модели с макро волани, богати бродерии, калибрирано редуване на непрозрачност и прозрачност и умелото използване на текстурирани 3D материали.

Summer Festival, от друга страна, е линията, вдъхновена от пътешествията, с бикини с дънков ефект, ярки цветове, плетени плажни дрехи или с мрежести и метални инкрустации, които намигат към фестивалния стил на Coachella.

И накрая "Дивата природа", със своите натурални цветове в нюансите на огън и земя, химн на флората и фауната, които се събират в комбинация от цветни щампи.

Колекцията Calzedonia Mare 2023 включва и някои ексклузивни парчета – като тези от лимитираното издание, богато украсени със златни вериги и кристали, както и с толкова модерните рози, разположени по цялото рамо - най-горещите за сезона, които да носим от изгрев слънце до късен залез в приказни заливи и приласкаващи басейни. Вижте един от лимитираните модели най-долу >>>

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 4 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.