Следва

Месечен ХОРОСКОП - Май 2023

Кой как избра да се рекламира: Летисия Каста за Calzedonia Mare 2023

Френската актриса е (прекрасното) свидетелство за неувяхващ чар в кампанията на банските костюми на Calzedonia за лято 2023. Мадам Каста ще навърши 45 на 11 май. 

Celebrities преди 11 месеца

Модел, актриса, икона на красота, синоним на талант и чар, Летисия Каста със сигурност няма нужда от представяне. Бившата Мариана от Франция (най-големият символ на „френската женственост“, пресъздаван от време на време върху чертите на актриса) сега е и лицето на една много италианска марка: Calzedonia я избра за кампанията си за бански костюми Лято 2023 (вижте още: 15 чувствени снимки на младата Летисия Каста по повод ЧРД!)

В кадрите от кампанията, сред райските сценарии на Средиземноморието, Каста носи някои от задължителните модели на сезона: бикините tie & dye от серията Formentera и банския с триъгълни чашки със зеброви ивици от линията Nairobi, а също и изтънчените цели бански костюми - от бялото и деликатно ретро с много дълбокото V деколте до модела в стил яхтклуб.

В допълнение към основните модели, представени в кампанията, колекцията бански костюми на Calzedonia за лято 2023 е структурирана в няколко различни линии: има Coastal Chic, с нейните модели с макро волани, богати бродерии, калибрирано редуване на непрозрачност и прозрачност и умелото използване на текстурирани 3D материали.

Summer Festival, от друга страна, е линията, вдъхновена от пътешествията, с бикини с дънков ефект, ярки цветове, плетени плажни дрехи или с мрежести и метални инкрустации, които намигат към фестивалния стил на Coachella.

И накрая "Дивата природа", със своите натурални цветове в нюансите на огън и земя, химн на флората и фауната, които се събират в комбинация от цветни щампи.

Колекцията Calzedonia Mare 2023 включва и някои ексклузивни парчета – като тези от лимитираното издание, богато украсени със златни вериги и кристали, както и с толкова модерните рози, разположени по цялото рамо - най-горещите за сезона, които да носим от изгрев слънце до късен залез в приказни заливи и приласкаващи басейни. Вижте един от лимитираните модели най-долу >>>

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.