Следва

MEGDANA FEST: Най-голямото представяне на български модни марки в The Mall

Анджелина Джоли в памет на майка си, починала от рак: "Моля ви, грижете се за себе си"

Анджелина Джоли не е фен на социалните мрежи, но се активизира, когато държи да предаде важно послание 

 

Celebrities преди 4 месеца

Вчера, в Световния ден за борба с рака на яйчниците, 47-годишната актриса написа пост с важно послание към всички жени. В чест на своята майка, която умира след дълга битка с рак на гърдата и рак на яйчниците, Джоли призова всички ни да се грижим по-добре за себе си, като правим и редовни прегледи.

Тя сподели детска снимка, на която позира с майка си Маршелин Бертран, на която изключително много прилича.

Утре майка ми щеше да празнува 73-годишния си рожден ден. Тя почина преди 15 години след дълга битка с рак на гърдата и рак на яйчниците. През юни ще ме дели само месец от възрастта, на която й поставиха диагнозата. Направих си превантивни операции, за да се опитам да намаля риска, но продължавам да ходя на прегледи.

Изпращам любовта си към всички, които са загубили любим човек, и сила към тези, които в момента се борят за живота си и живота на тези, които обичат.

А всички останали жени, моля ви, отделете време да се погрижите за себе си и да си направите мамографии, кръвни изследвания и ултразвук, особено ако имате фамилна анамнеза за рак.

Семейството на Джоли има дълга история с това заболявне. Нейните леля и баба също умират от тази болест.

Прочети и това

Никога не е късно: големите звезди, които се решиха на дете след 45

Love преди 1 година

Възрастта за първо раждане постепенно се измества все по-нагоре и по-нагоре в последните години, за което има десетки причини. Често обект на скептицизъм у нас, решението (или съдбата) да решиш да родиш след една определена възраст, възприемана като критична, почти, е всъщност честа практика, което се доказва и от многото случаи на красиви, успешни и много известни жени. Припомняме кои звездни майки се решиха на бременност и раждане след 45, загърбвайки всякакви стереотипи и условности.  

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 15 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 14 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели