Следва

"Бързи и яростни 10": Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джейсън Стейтъм, Чарлийз Терон и на премиерата на "Яростни 10" в Рим

Джони Деп сключи рекордна сделка за 20 милиона долара с Dior

Джони Деп подписа рекорден договор за 20 милиона долара с френската марка Dior. Според Variety, това е най-скъпата сделка в историята на мъжките парфюми

 

Celebrities преди 11 месеца

Договорът на звездата от "Карибски пирати" се оказа по-атрактивен от този на Робърт Патинсън за рекламата на парфюма Dior Homme (12 милиона) и на Брад Пит за рекламата на Chanel No5 (7 милиона). Средните стойности на подобни договори за мъжки звезди от първа величина варират от 2 до 4 милиона долара. Крис Пайн, например, получи "само" 4 милиона долара за тригодишното си сътрудничество с Армани.

Припомняме, че Диор и Деп имат специална връзка и то от години. И, въпреки че наскоро актьорът се сблъска със сериозни финансови затруднения около процеса с Амбър Хърд и обвиненията в домашно насилие, по които беше в крайна сметка оправдан, много марки отказаха да си сътрудничат с Джони, а вече сключени договори за филми с негово участие бяха отменени. Dior обаче продължи да подкрепя Деп по време на процеса, което се оказа силно печелившо за френската модна къща: търсенето на аромата Sauvage, на който Джони е лице от 2015 г., се удвои. Парфюмът стана най-продаваният мъжки одеколон на Sephora.com и Ulta.com и вторият най-популярен в света, според Google, TikTok и Instagram (вижте още: Джони Деп e крал Луи XV: първият кадър).

След приключването на процеса с победа на Деп, представителят на актьора похвали Dior за тяхната „твърда и непоколебима подкрепа“. Която в този момент има и своето комерсиално продължение, оказало се и световен рекорд (прочетете също: Джони Деп продаде авторски картини за 5,4 милиона долара).  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.