Следва

Ал Пачино татко на бебе 4

Шарън стоун, 65, зелено банско костюмче, Ray Ban и още

Ами, перфектна е!

Celebrities преди 3 месеца

Енергията на Шарън Стоун е безгранична: тя рисува, позира гола, играе тенис и живее пълноценно, както показва профилът ѝ в Instagram. Ако всички можехме да отпразнуваме да живеем като нея, светът щеше да е съвсем различен. Актрисата, която е силно отдадена на каузата за борбата с рака на гърдата и беше специален гост в Гала вечерята на Женския фонд за изследване на рака в Бевърли Хилс през март тази година, не спира да ни заявява само с присъствието си колко е важно да се обичаме на всяка възраст и да се грижим за телата си.

Шарън Стоун ни показва, че красотата е вечна

Последният пример е селфи с бански костюм. Озаглавена "готова за лятото", снимката на Шарън Стоун разкрива все още чудесно изглеждащото ѝ тяло в бикини със зелен леопардов принт и слънчеви очила Ray-Ban Clubmaster. Всичко, което можем да кажем, е, че Шарън Стоун изглежда отлично и изглежда се чувства добре в тялото си. И неволно ни отправя ултрапозитивно послание за самоувереност.

Зашеметяващата фигура на 65-годишната Стоун е съпоставена с голяма снимка на Мерилин Монро на 27 години, увита в бял чаршаф... Актрисата е доказателство, че жените трябва да се радват на тялото си на всяка възраст. От увереността си, през чувството си за хумор до сензационната си фигура, Шарън Стоун остава истинско вдъхновение. И от само себе си се разбира, че тя е напълно готова за лятото.

Четете още >>> 75-те на Мей Мъск са като 55-те на другите - меден разкош в Кан

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други