Следва

Ангелските числа са знак от съдбата - кои са и какво ни казват

Прекрасна Шарън Стоун в маслиненозелено на важна галавечер

Шарън Стоун, 65, е силно ангажирана с каузата за повишаване осведомеността за рака на гърдата от години. Звездата помага всячески за набирането на средства за изследвания, подпомагащи борбата с ужасяващия бич на съвремието 

 

Celebrities преди 8 месеца

Актрисата присъства на Гала на Женския фонд за изследване на рака в Бевърли Хилс на 16-ти март сияеща, уверена и красива в изящната маслиненозелена рокля от Юсеф Акбар. Дрехата е странна, богата на детайли и в много "труден" нюанс, но приляга на Шарън перфектно. Прибраната на кок прическа, малкото, но точни бижута и симпатичният златист клъч правят от ансамбъла истинска наслада за очите. Мисис Стоун разказа на форума за личния си опит с преживян тумор на гърдата и получи Наградата за кураж от Фондацията за борба с рака на гърдата (вижте още: Ново дете, сбогом завинаги на ботокса и сексапилът на всяка възраст - Шарън Стоун за Vogue Arabia).  

„Те бяха сигурни, че не става дума за доброкачествен тумор, че е злокачествен, че става дума за рак. Не се оказа така. Но докато бях в болницата казах на лекарите: „Ако ме отворите и ако е рак, моля, премахнете и двете ми гърди, защото не съм човек, който се определя от гърдите си“, каза тя, добавяйки, че части от гърдите й са били премахнати, но това дори не се забеляза.

Със сълзи на очи Шарън разказа за близките хора, които е загубила заради тази болест.

More Celebrities

Емили Ратайковски пред Vogue - стигмата на развода и "по-малко бели мъже"

Celebrities преди 14 часа

Емили Ратайковски е на красивата, леко меланхолична, но безспорно секси корица на австралийския Vogue за декември. Моделът даде интервю за списанието, в което говори за липсата на личен живот, майчинството и стигмата на развода

Адриана Лима: "лице на уморена майка" и "благодарност за загрижеността"

Celebrities преди 1 ден

Въпреки опитите да нормализира натрупаните по време на бременността килограми, красавицата е непрестанно атакувана за външния си вид, този път за лицето, което изглежда "подпухнало и деформирано". Тя отговори на хейта точно както трябва.