Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 12.06 - 18.06

Bilos x Head Hunters – връзката между различните изкуства в сърцето на София

Гръцката градска легенда и художник на графити Bilos, който в момента живее и твори в България, влезе в неочаквана колаборация с най-добрите български бръснари „Head Hunters“, създавайки изживяване, което няма да бъде забравено скоро

All About Life преди 8 месеца

Приключения, дръзки вълни и нови хоризонти вече украсяват стените на някои от бръснарниците, вдъхновявайки клиентите към експерименти с визията и прическата им.

Връзката между уличното изкуство и магията на професионалното бръснарство минава през огненото сърце на едно от най-добрите ирландски уискита Jameson. От бранда споделят, че тяхната мисия е да свързват различните арт форми по изненадващ начин, предоставяйки на градските номади нови форми на преживяване на ежедневието.

Веригата професионални бръснарници за мъже HeadHunters не е просто фризьорски салон, а място за споделени моменти и дух на приятелство в компанията на чаша от любимото питие. Естествено е дългогодишното партньорство между този бранд и уискито Jameson, тъй като и двете марки имат общи ценности – издигане на ежедневието в арт преживяване. Ето защо HeadHunters търсят помощта на огнената течност от Ирландия, за да обновят интериора на част от своите бръснарници.


Андрей Долгих, Шеф-бръснар в HeadHunters

Тук идва моментът, в който към тези два свята се присъединява графити артистът Bilos, рисувайки оригинални графити по стените на избрани локации на HeadHunters. Видеото малко по-долу надниква зад кулисите на артистичното сливане на тези три градски общности. В близо 10 минути научаваме изключително много за градската култура, за избора на добри локации за графити, за тайните във всеки детайл, украсяващ ежедневието ни или накратко love at first sight за Jameson, Bilos и HeadHunturs.   

Оригиналната музика към видеото, посветено на арт проекта, е композирана от So Called Crew.

Останалите приятни летни новости и много специални Jameson преживявания са тук, препоръчваме силно. 

More All About Life