Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 12.06 - 18.06

Bilos x Head Hunters – връзката между различните изкуства в сърцето на София

Гръцката градска легенда и художник на графити Bilos, който в момента живее и твори в България, влезе в неочаквана колаборация с най-добрите български бръснари „Head Hunters“, създавайки изживяване, което няма да бъде забравено скоро

All About Life преди 10 месеца

Приключения, дръзки вълни и нови хоризонти вече украсяват стените на някои от бръснарниците, вдъхновявайки клиентите към експерименти с визията и прическата им.

Връзката между уличното изкуство и магията на професионалното бръснарство минава през огненото сърце на едно от най-добрите ирландски уискита Jameson. От бранда споделят, че тяхната мисия е да свързват различните арт форми по изненадващ начин, предоставяйки на градските номади нови форми на преживяване на ежедневието.

Веригата професионални бръснарници за мъже HeadHunters не е просто фризьорски салон, а място за споделени моменти и дух на приятелство в компанията на чаша от любимото питие. Естествено е дългогодишното партньорство между този бранд и уискито Jameson, тъй като и двете марки имат общи ценности – издигане на ежедневието в арт преживяване. Ето защо HeadHunters търсят помощта на огнената течност от Ирландия, за да обновят интериора на част от своите бръснарници.


Андрей Долгих, Шеф-бръснар в HeadHunters

Тук идва моментът, в който към тези два свята се присъединява графити артистът Bilos, рисувайки оригинални графити по стените на избрани локации на HeadHunters. Видеото малко по-долу надниква зад кулисите на артистичното сливане на тези три градски общности. В близо 10 минути научаваме изключително много за градската култура, за избора на добри локации за графити, за тайните във всеки детайл, украсяващ ежедневието ни или накратко love at first sight за Jameson, Bilos и HeadHunturs.   

Оригиналната музика към видеото, посветено на арт проекта, е композирана от So Called Crew.

Останалите приятни летни новости и много специални Jameson преживявания са тук, препоръчваме силно. 

More from View Sofia

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Валентина Иванова, Campaign Manager

All About Life преди 1 година

View Sofia пристъпва в царство d:istinkt, PR агенция на годината според BAPRA Bright Awards 2022. d:istinkt обслужва брандове като Lidl, Yettel, Европейски парламент, Европейска комисия, Samsung, Каменица, Клет и др. С тях се работи леко, с удоволствие и споделен нюх, задружно, креативно и много модерно. Зад розово-лилавата компания стои палитра от уникални личности, с които се запознаваме отблизо и с които трудно се разделяме. Те са the d:istinkt creators - всеки от тях създава част от комуникационните продукти, носители на редица световни награди. Следва професионално-лична среща Пета... 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.