Следва

24 SELF MADE: Voin de Voin

Петъчна доза секс? Кой е бразилецът Фернандо Казабланкас...

Новото златно момче на Ню Йорк

Love преди 1 година

Можем да го срещнем в най-бохемските, артистични, дизайнерски места на Ню Йорк, Фернандо Казабланкас, този с високите скули, развяната коса, грима, токчетата. Модел, представляван от агенция Elite, където му се резервират работни места както за дамско, така и за мъжко облекло, родом от Рио де Жанейро. "Кой е Фернандо?“ питат колегите от High Snobiety, на което издание момчето е корица. "Аз съм свободен дух, който наистина обича изкуството. Живея чрез изкуството всеки ден. Аз съм актьор, певец, танцьор, изпълнител. Когато стъпя на сцената, независимо дали става въпрос за фотосесия или нещо друго, се опитвам да въплътя героя, който си представям в този момент“ Фернандо демонстрира начин на живот, който той нарича "наклонена черта“ - търчане между шоу, собствени платформи, правене на песни и концертви, малко диджейство освен разцъфтяваща кариера на модел, както и опити за пробив в игралното кино.


Петъчна доза секс: Паркър ван Норд, 188см съвършенство


Той се усмихва широко. Риалитито, в което участва, се казва The Come Up, и по време на интервюто с HS актьорският състав е на път да се събере, за да гледа първите четири епизода от поредицата за първи път. Както в шоуто, така и в реалния живот, Фернандо изглежда наистина мил, неподправен, вълнението му от всичко, което се случва около него, е не само осезаемо, но и заразително. Той е герой, към когото май трябва да се пристрастим, особено след като показва относителна уязвимост пред камера. Споделя в интервюто, че в момента се възстановява от разбито сърце. "Вярваш ли в живота след любовта?“ Той се смее. "100%. Мисля, че животът е любов. Да следваш любовта означава да живееш, да останеш жив. Вярвам в нежността, вярвам в приятелството и вярвам в любовта под всякаква форма.”

Баща му, Джон Казабланкас, е един от пионерите в моделната индустрия, създавайки легендарния Elite Model Management, който отглежда бразилските супермодели Жизел Бюндхен, Адриана Лима и Алесандра Амброзио, както и голям процент от най-разпознаваемите имена в индустрията. Сред неговите братя и сестри е Джулиан Казабланкас от The Strokes, също много известен. "Семейството ми винаги е било супер приветливо за кариера в изкуството. Джулиан е супер успешен, следва мечтите си, сестра ми Сесил винаги е била дизайнер, брат ми Джон е един от най-невероятните китаристи, майка ми е много талантлива художничка, а баща ми гледаше на бизнеса също по много артистичен начин."


Петъчна доза секс: King of the Jungle или поне на Калифорнийския плаж и мъжкия грим


Фернандо признава сексуалността и пола пред майка си на 17, две години след като Джон умира. Тя не го приема особено добре, което кара бразилеца да се премести в Ню Йорк, за да се почувства свободен, за да проучи кой е. Това е приказка, стара като времето: градът, предоставящ както свободата, така и предизвикателството. "За да може майка ми да ме приеме, трябваше да ме види в реалния живот. Виждайки ме да се влюбвам, виждайки как преминавам през тежка раздяла. Това наистина ни свърза по много начини, защото тя разбра, че това кой съм аз и какво правя с живота си, е валидно. Истинско. Сега, след като постигнах известен успех в работата си, мисля, че това също й показва, че е възможно да бъдеш странна личност, небинарен човек и все пак да си успешен.“ 

More Love