Следва

Дамяно от Måneskin се раздели с Джорджа, видеото със страстната целувка с друга "не е причината"

„Ангелът“ на Victoria's Secret Тейлър Хил и нейната първа в историята булчинска рокля от Etro

Ако трябваше да дефинираме думата нежност в днешния 13-ти ден на пролетния юни, щяхме да се спрем на Тейлър Хил, известна като един от "ангелите" на Victoria's Secret, и то конкретно в деня на сватбата й с инвеститора и финансист Даниел Фрайър

Celebrities преди 10 месеца

Сватбата се състоя в родния град на модела Уинтър Парк, Колорадо. „Исках да създам спокойна атмосфера, така че по време на тържеството да се чувствате като у дома си“, обясни Тейлър.

Малко преди събитието тя се срещна с колегите от Vogue, за да покаже роклята си. Моделът е изработен от екипа на италианската модна къща Etro - Тейлър работи с марката от доста време и логично я избира за така важния ден. Отбелязваме, че това е първата сватбена рокля, създавана някога от Etro. „Марко е страхотен дизайнер, много харесвам начина, по който ръководи марката“, похвали модела творческия директор на Etro Марко де Винченцо.

27-годишната красавица разказва, че е останала абсолютно възхитена, когато получила първите скици на роклята: „Сякаш прочете мислите ми. Това, което най-много харесвам в роклята, е горната част и ръкавите, които й придават романтичен елемент, което е точно това, което исках.“ За да се почувства „свързана със земята“ в деня на сватбата си, Хил решава да забрави за обувките и да тръгне по пътеката боса.

Припомняме, че Даниел Фрайър предложи брак на любимата през юни 2021 г., докато двойката беше на почивка в Италия. Тогава той подари на Тейлър пръстен с три изумрудени диаманта. Моделът сподели снимки от годежа си в социалните мрежи, като написа „Най-добрият ми приятел, моята сродна душа, ще те обичам винаги“.

Честито от нас, поздравления за нежността! 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.