Следва

„Осмяха ме безмилостно“: Кристин Дейвис за филърите и ботокса

Дамяно от Måneskin се раздели с Джорджа, видеото със страстната целувка с друга "не е причината"

Дамяно Давид е официално разделен с Джорджа Солери. Фронтменът на Måneskin потвърди новината за разрива в иначе приказната двойка, след като видео, на което той страстно целува друго момиче, обиколи мрежите за часове

Celebrities преди 10 месеца

От няколко дни в TikTok се разпространява видео на 24-годишния музикант, заснето в нощен клуб. 

 

@valeeebarba daje damianooo#damianomaneskin #damianodavid #foryou ♬ suono originale - valeeebarba

„Съжалявам, че това видео се появи. Не искахме да се справим със ситуацията по този начин и това беше моя грешка“, написа Дамяно, добавяйки, че двамата с Джорджия, или Джорджа, както се произнася на италиански, са се разделили няколко дни преди заснемането на клипа и не става дума за изневяра.

„Надявам се, че това няма да повлияе на имиджа на Джорджа и че ще успеете да уважите деликатността на този момент“, добави той.

Дамяно и италианската манекенка имаха около петгодишна връзка, за която половината дамско човечество завиждаше на миловидната Джорджа съвсем оправдано (Петъчна доза секс: 69 кадъра Дамяно Давид!). 

Måneskin спечели конкурса за песен на Евровизия 2021 с песента „Zitti E Buoni“ и оттогава кариерата им върви в, супер меко казано, възходяща траектория. Те са тотални световни звезди, каквито не е имало от много години. За хубаво или лошо, в ситуации като тази рисковете от това личният ти живот да се окаже проблемен, освен на показ, са огромни. Все пак, деликатността и честността на Дамяно са факт, адмирации.  

More Celebrities