Следва

Почина Кормак Маккарти, авторът на "Няма място за старите кучета" и още много шедьоври

ДСК Флекси - чудесна услуга за много заети хора

Удобно, елегантно, умно  

All About Life преди 10 месеца

Погълнати от притеснения и затрупани от тривиални грижи - който смята, че рецептата за съвременен живот не се отнася до него, да вдигне ръка.

Списъкът е дълъг до безкрай - какво да приготвя за вечеря, платих ли всички сметки навреме, отметнах ли задачите, с които излязох от къщи сутринта... Живот на скорост, който изисква интелигентен подход за пестене на нерви, време и средства. Имаме нужда от баланс или поне стартова помощ в постигането му. Нещо като хубава музика, като приятно четиво, споделена йога, приятелско рамо...  

Имаме нужда и от професионална намеса или, по-добре, експертна грижа. Не желаем пореден проблем - препускане до поредния офис, евентуално чакане на още една опашка, 30 или повече минути, инвестирани в нещо, за което има перфектното готово решение. От Банка ДСК, първенецът в индивидуалната банкова грижа у нас, предлагат решението на проблема.

Чудесният модулен пакет на Банка ДСК за ежедневно банкиране е гъвкава комбинация от сметка, карта и полезни дигитални услуги. Още по-добрата новина е, че от първи юни до 31 август 2023 г. можем да вземем полезния пакет ДСК Флекси 3 без такси до края на годината. Правим го, защото... 

Пакетите ДСК Флекси на Банка ДСК се състоят от основен пакет и допълнителни модули към него, които имат за цел да оптимизират времето и финансите ни. Всеки клиент на банката може да избере комбинация от услуги според личните си потребности, от които дори основните са повече от достатъчни: 

- Основна дебитна карта по разплащателната сметка Debit MasterCard PayPass/ Visa Debit payWave;

- Достъп до електронните канали ДСК Директ и мобилно приложение DSK Smart;

- Безплатни върешнобанкови преводи в лева по мобилен номер през DSK Smart;

А допълнителните са ТУК и варират според нагласите, нуждите, идеите и задачите ни. 

За много заети, или, нека ги наречем много "флекси", хора, това решение работи.

Не вместо нас, а заедно с нас.  

More from View Sofia

Taste Sofia: Constantinoff RestoBar, очарователно място с фантастична храна

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.