Следва

Почина Кормак Маккарти, авторът на "Няма място за старите кучета" и още много шедьоври

ДСК Флекси - чудесна услуга за много заети хора

Удобно, елегантно, умно  

All About Life преди 8 месеца

Погълнати от притеснения и затрупани от тривиални грижи - който смята, че рецептата за съвременен живот не се отнася до него, да вдигне ръка.

Списъкът е дълъг до безкрай - какво да приготвя за вечеря, платих ли всички сметки навреме, отметнах ли задачите, с които излязох от къщи сутринта... Живот на скорост, който изисква интелигентен подход за пестене на нерви, време и средства. Имаме нужда от баланс или поне стартова помощ в постигането му. Нещо като хубава музика, като приятно четиво, споделена йога, приятелско рамо...  

Имаме нужда и от професионална намеса или, по-добре, експертна грижа. Не желаем пореден проблем - препускане до поредния офис, евентуално чакане на още една опашка, 30 или повече минути, инвестирани в нещо, за което има перфектното готово решение. От Банка ДСК, първенецът в индивидуалната банкова грижа у нас, предлагат решението на проблема.

Чудесният модулен пакет на Банка ДСК за ежедневно банкиране е гъвкава комбинация от сметка, карта и полезни дигитални услуги. Още по-добрата новина е, че от първи юни до 31 август 2023 г. можем да вземем полезния пакет ДСК Флекси 3 без такси до края на годината. Правим го, защото... 

Пакетите ДСК Флекси на Банка ДСК се състоят от основен пакет и допълнителни модули към него, които имат за цел да оптимизират времето и финансите ни. Всеки клиент на банката може да избере комбинация от услуги според личните си потребности, от които дори основните са повече от достатъчни: 

- Основна дебитна карта по разплащателната сметка Debit MasterCard PayPass/ Visa Debit payWave;

- Достъп до електронните канали ДСК Директ и мобилно приложение DSK Smart;

- Безплатни върешнобанкови преводи в лева по мобилен номер през DSK Smart;

А допълнителните са ТУК и варират според нагласите, нуждите, идеите и задачите ни. 

За много заети, или, нека ги наречем много "флекси", хора, това решение работи.

Не вместо нас, а заедно с нас.  

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 2 дни

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.