Следва

Librarian-core: идеалната комбинация между невзрачни очила и секси пола

Точки, райета и рокли: 10 модни вдъхновения от Уимбълдън в навечерието на турнира

От Мария Шарапова до сестрите Уилямс - Уимбълдън е бил свидетел на множество модни изяви на корта, въпреки сторгия си дрескод (Галерия: 37 исторически стил-момента от корта на Уимбълдън)

All fashion преди 10 месеца

Турнирът Уимбълдън започва на трети юли, а ание по традиция очакваме от спортното зрелище не просто готини мъже и жени в отлична форма и решени на върхови посгижения пред очите на всички, но и много добра мода. Просто лондонският турнир е показал с времето, че традициите са това, което бяха - когато трябва да си елегантен, ще бъдеш. И светът ще те види.

От принцесата на Уелс в рокля на Alessandra Rich до херцогинята на Съсекс в Ralph Lauren, в навечерието на първия мач на 3 юли, си припомняме най-добрите модни моменти от Уимбълдън >>>

Херцогинята на Съсекс, 2018

През 2018 Мегън се появи в на пръв поглед напълно семпла дрешка на райе, която обаче, предвид чудесния повод и приятния финес, с който госпожа Маркъл я демонстрира, остава в историята на тенис турнира. Просто е много за там и привлича да поискаш още от същото. Ризата на синьо-бяло райе бе от Ralph Lauren, а белите панталони с висока талия и синята чантичка оформят цялото в един безупречен ансамбъл за първия ред на елитния корт.

Принцесата на Уелс, 2022

На Кейт Мидълтън, забелязали сме отдавна, всичко й стои. Принцесата се научи да се облича твърде добре с годините в двора, съобразявайки всеки детайл с повода, от което само печели. Елегантната, леко ретро рокля на точки от миналата година,  подписана от отличната дизайнерка Alessandra Rich, вече е в аналите на турнира (Точки и високи токчета: херцогиня Катрин награди шампиона Джокович на Уимбълдън).

Кендъл Дженър, 2019

Къси панталонки за дълги крака = Кендъл Дженър, прекрасна на Уимбълдън преди 4 години. Супермоделът комбинира свободна синя риза с бели памучни къси панталони от Ralph Lauren и допълни визията с маратонки Adidas и бяла кожена чанта през рамо на Prada.

Теса Томпсън, 2019

Теса Томпсън комбинира своя бял костюм на Ralph Lauren с контрастиращи черни елементи, които превръщат визията в своеобразен Уимбълдън шедьовър. Към тоалета са добавени малка черна чанта, кожен колан, елегантни ниски обувки и очила с кръгла рамка. Останалото са обем, самочувствие и точните време и място. 

Адвоа Абоа, 2019

За да допълни небрежния си изцяло бял комплект, включващ тениска Nike и дънки, мис Абоа заложи на елегантно тънко палто в бледо жълто с подчертано строга кройка. Жестоко готин контраст, малко нещо тенис мач от оспорваните - хем ти е интересно, хем не знаеш кой точно предпочиташ от борещите се на тревата. 

Сиена Милър, 2019

Дори в относителната жега нея година, Сиена Милър изглежда приказно в безупречния си ленен костюм от Ralph Lauren.

Приянка Чопра, 2021

Приянка избира за появата си на Уимбълдън пълен тоалет на модна къща Fendi, като добави към ефирната си рокля екстравагантни чехли на ток в контрастно кафяво. 

Ема Уотсън, 2018

През 2018 Ема Уотсън се появи в изцяло бял костюм на Ralph Lauren от сако, елек и сламена шапка федора. 

Роузи Хънтингтън-Уайтли, 2022

Роузи Хънтингтън-Уайтли изглежда божествено в елегантна миди рокля без ръкави на Ralph Lauren и подходящи бежови сандали на ток.

Алекса Чънг, 2018

През 2018-та Алекса предпочете приятно семпла визия от кремава миди рокля, комбинирана с маратонки и люлякова жилетка.

 

More All fashion