Следва

Приказни Бекъм на шоуто Jacquemus SS 2024

Мъжката Hermès Пролет 2024 - чантите първо, после кашмира и накрая коприната

Седнете удобно, отпуснете се и мечтайте за рая на Hermès Spring 2024

Runway преди 10 месеца

„Лятото е ведро и весело, въздухът е прохладен, очарованието е недвусмислено чувствено“ - ето къде ни отвежда Вероник Ничанян в тази гореща колекция, рай на подписите на Hermès, високотехнологичните тъкани, кашмира, коприната, полупрозрачния памук и многото чанти, за да поддържаме всичко нужно за топлото време съвсем близо до нас. 

За толкова легендарна и царствена марка като Hermès, SS24 е доста спокойна, почти непочтителна работа към нещо толкова възхвалявано като това. Но по този начин Hermès признава - наред с марки като ZEGNA, Loro Piana и Bottega Veneta - че предпочита да олицетворява тихия лукс, избягвайки явния разкош, в името на една по-фина, по-удобна за носене естетика. В този смисъл луксът на Hermès е сдържан и повече от тих, но достатъчно категоричен, за да дефинира вкусове и да налага тенденции. 

SS22 колекцията на френския бранд е богата на великолепни кожени аксесоари, чудесни и въздушни леки ризи, скроени от полупрозрачни технически материали, семпло карирани и съчетани със също толкова прохладни панталони. Саката не са строго конструирани, което позволява на тялото да диша, буквално и метафорично. Сякаш още не сте се запътили към частния плажен клуб на свръхбогатите членове, Hermès представя секси панталони от найлон, оребрен плетен кашмир, който е изключително дишащ, прозрачни якета и двуредни блейзъри и връхни дрехи с цип от микропорна мрежа.

По същия начин обувките клонят към релаксиращо лято, докато копринените ризи, отпечатани с емблематичния винтидж дизайн на Къщата, добавят нотка на игривост – готови за афтър партито, разбира се в стил Hermès.

Всичко това идва с тежка колекция от чанти - пределно добре познатите на модния свят Mousqueton от телешка кожа, през Evercalf и Swift, до чантата Cordage tote от въже и великолепната Clémence. Виждаме също класическите чанти Haut à Courroies Coup de Soleil от телешка кожа, чантите Garden Party Voyage от H платно с щампи Dancefloor au Faubourg и подложка от телешка кожа Sombrero и, разбира се, към тях вървят много съвпадащи аксесоари - кожени сандали с назъбени подметки, добавящи плътност към типично елегантния свят на Hermès, колиета и гривни от паладиев обков (точно като някои от най-скъпите чанти Birkin) и разнообразие от коприна Twilly.

Цялата красота на мъжката колекция на Hermes за пролетта и лятото на 2024-та е в галерията ни >>>  

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.