Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Наталия Водянова откри шоуто на Жан-Пол Готие

Марго Роби: Барби не само на лента, но и в реалния живот

От винтидж туид на Chanel до розови Bottega Veneta панталони по поръчка - мечтания гардероб, вдъхновен от Барби

All fashion преди 9 месеца

Марго Роби и останалите актьори от филма "Барби" предприеха мащабно промоционално турне, за да ни подготвят за предстоящата премиера на филма. Актрисата и нейният стилист издигат тематичното обличане на ново ниво с подбора на костюми за турнето, като Марго се превъплъщава в истинска кукла Барби в обувки с висок ток, мини поли и много, много розови аксесоари. (вижте още: Марго Роби за Vogue - всичко за "Барби", за който светът тръпне в очакване)

Стилистът Андрю Мукамал черпи вдъхновението си от оригиналните кукли Барби от 50-те години на миналия век, обличайки актрисата във визии, които препращат към конкретни модели на емблематичната кукла. По този повод сме ви подготвили списък с всички препратки към Барби в гардероба на Марго Роби досега.

По време на пресконференция в Сеул, Марго Роби се превърна в жива интерпретация на "искрящата розова" кукла от 1964 година. Тя носеше розов костюм с пола, декорирана с кристални шипове от Moschino, ватирана чанта във формата на сърце, шапка с панделка и яркорозови обувки Manolo Blahnik.

Марго, облечена като куклата "ден и нощ" от 1985 г., в розов костюм по поръчка на Versace, блестящ телефон, бяла федора и розово-бели Manolo Blahnik.

Куклата неслучайно е наречена “ден и нощ”. Освен костюм, тя има и блестящо розово облекло, което се сменя за вечерта, а Роби и стилистът ѝ се позовават на оригиналната рокля, като работят с Versace и създават боди с кристални елементи и яркорозова тюлена пола, която определено искаме да притежаваме.

На събитието, посветено на филма “Барби” в Сидни, Марго Роби се появи в розова мини рокля с пайети и корсет, която представляваше интерпретация на винтидж визия на Versace от колекцията Есен/Зима 1994 г., съчетана с неизменните и любими на всички токчета Manolo Blahnik.

Марго има още един винтидж момент с колекция на Versace от Есен/Зима 1994 г., като пресъздаде визия на Кейт Мос и облече мини пола с метални отблясъци и розов пуловер, създавайки перфектния есенен аутфит.

Отново в Сидни Роби носеше раирана минирокля на Hervé Léger, която препраща към кукла Барби от 1959 г. Личи си, че тоалетът е подбран и създаден с внимание, защото към него са добавени малки, но значими детайли като белите очила тип “котешко око” и отворените черни сандали на Manolo Blahnik.

Барби или Шер Хоровиц? В жълт костюм от туид на Chanel, състоящ се от минипола и изрязано сако, с пухкава бяла чанта и бели сандали, Марго ни напомня още веднъж защо обичаме филма “Баровки” и костюмите в него.

На фотосесия в Холивуд стилистът Андрю Мукамал се позовава на друг оригинален тоалет на куклата с яркорозова мини рокля на точки от Valentino, жълта чанта и бели токчета от Manolo Blahnik. (вижте още: Марго Роби грее в розово Valentino)

Розовият комплект от пола и топ на Марго от Bottega Veneta е създаден по поръчка, което сериозно ни натъжава, защото определено бихме платили цяло състояние, за да го притежаваме. (вижте още: Розов рай в Малибу: къщата на Барби отваря врати, наддаваме в Airbnb)

По време на промоцията на филма на CinemaCon 2023, Роби даде първия намек, че ще направи препратка към екранната си героиня със собствения си избор на гардероб, като носеше розов комплект на Prada с розови сандали от Louboutin.

More from View Sofia

Ваканцията на известните: Марго Роби, ретро бикините и съпругът в Мексико

Celebrities преди 2 години

Значи, ако трябва в този миг да посочим предпочитания си плажен аутфит за лятото, започващо днес - ето го, точно като на Марго Роби, като визираме не само облеклото, но и светещата от гладкост кожа, перфектната компания в лицето на любимия Том Акърли и отличния ландшафт на Мексико   

More All fashion