Следва

We Love: Нина Добрев за списание DuJour

Летен хороскоп 2023 - Дева

Какво ще бъде лятото за Дева, под и над завивките?

Astro преди 9 месеца

Два интензивни момента се отличават в тези няколко топли месеца и те са, които ще направят лятото ви интересно, значимо и ярко. От 27-ми юли до средата на август Меркуриий стимулира мечтите и подобрява приятелските отношения (много важни в този период на споделяне). След това, през август, планетите ви дават усещането за сигурност и убеденост, че правите правилното нещо.

Любов: На фона на приятелски настроения Юпитер, който ви сближава все повече с хората, близки до сърцето ви, вашите страсти се разгорещяват от 13-ти юли нататък. За истинските чувства и романтика обаче трябва да почакате. Ако сте необвързани: най-добре е да се съсредоточите върху дните след 10-ти август, когато ще бъдете истински късметлии на любовния фронт.

Работа: До средата на юли планетите ви карат да мислите все по-често за възможни промени. Може би, защото не можете да игнорирате нуждата от нови предизвикателства и стимули по отношение на бъдещето в сравнение с настоящето, което леко ви отегчава. Август е времето, в което можете да вземете решение, да планирате следващия ход.

Летен съвет от нас: Идеалното време да изясните дадени грешки и да поискате съвет, от който имате нужда, а и ще ви е много полезен, е в последната седмица на август.

Летен хороскоп 2023 - Лъв

Летен хороскоп 2023 - Рак

More Astro