Следва

Missis Style: Кейт Холмс с все по-добро обличане

Летен хороскоп 2023 - Скорпион

Какво ще бъде лятото за Скорпионите, под и над завивките?

Astro преди 9 месеца

Почивката за повечето Скорпиони ще започне от средата на юли, когато твърде експанзивният Марс канализира прехода си в Лъв и успокои войнствените си проявления.  Планетата ще се опита да ви убеди да се откажете от ситуации, които ви ангажират твърде много, и да не се забърквате отново в такива, от които вече сте си извадили изводите. Отдалечете се от хората и ангажиментите, които ви затормозят, и се отдайте на мекотата на летните мисли и красотата на дестинациите, които ще посетите.

Любов: До средата на юли съвместният ви живот ще протича много добре, въпреки че впоследствие това може да се окаже отегчително. След 10-ти юли Скорпинът ще предпочете да живее по-самостоятелно, отказвайки да споделя абсолютно всеки момент с половинката, и да празнува своята независимост. Ако сте необвързани: на 25-ти август ще е почти невъзможно да скриете силната си страст към някого - това е чувство, което ще вдигне много шум.

Работа: Проблемът изглежда няма да е толкова във вас самите (или във вашите високи изисквания и амбиции), а по-скоро в колегите ви, които трудно дефинират своите задължения и не могат да разрешат казус, който виси отдавна. Затова ще решите да действате по свой собствен начин и да не чакате дълго решения, отговори и предложения, защото те само гълтат още време. В средата на август ще се замислите какво бихте искали да направите, за да се развиете още.

Летен съвет от нас: Към 20-ти юли ще се превърнете в истински бунтари, решени повече да не следват безполезни правила. Така се прави!

Летен хороскоп 2023 - Везни

More Astro