Следва

Линдзи Лоън стана майка

Летен хороскоп 2023 - Козирог

Какво ще бъде лятото за Козирога, под и над завивките?

Astro преди 9 месеца

Лятото е времето, в което да се постараете да разтопите емоциите си и да се усмихвате повече, чувствайки се малко по-далеч от управителя ви Сатурн и неговата строгост. Използвайте опозицията на Слънцето и Меркурий, за да се доближите до умовете и сърцата на околните, омекотявайки дадени ситуации и правейки всичко по-леко и приятно. Не се тревожете за логиката си, която Нептун прави колеблива.

Любов: Опозицията на Меркурий от края на юни изисква от вас да подобрите комуникацията си и да не позволявате неловка тишина да отблъсне любимия ви човек. От 10-ти юли нататък Марс в тригон ще запали страстта помежду ви и желанието да правите неща заедно. Ако сте необвързани, Пълнолунието в началото на юли ще ви помогне да разберете какво е предвидила за вас съдбата. Новолунието на 17-ти ще накара нещата да се случат – срещи и любов от пръв поглед, вероятно вече ги усещате.

Работа: Цяло лято тази важна част от живота ще зависи повече от действията и намеренията на другите, отколкото от вашите. Но Венера не дава повече информация, затова оставете ваканционният сезон да започне и оставете всичко на съдбата. Не се стресирайте, избягвайте да взимате инициатива извън вашите задължения и оставете времето да нареди всичко. Отлично алиби да се наслаждавате на лятото.

Летен съвет: На 16-ти и 29-ти август ще изживеете два момента, които ще ви покажат още по-ясно, че не можете винаги да решавате всичко и да карате нещата да се случват по начина, по който искате.

Летен хороскоп 2023 - Стрелец


Летен хороскоп 2023 - Скорпион


Летен хороскоп 2023 - Везни


Летен хороскоп 2023 - Дева


Летен хороскоп 2023 - Лъв


Летен хороскоп 2023 - Рак


Летен хороскоп 2023 - Близнаци


Летен хороскоп 2023 - Телец


Летен хороскоп 2023 - Овен

More Astro