Следва

Хари Стайлс с тату в чест на Оливия Уайлд

Хари Стайлс и Жаклин Яблонски - звездно-моделски флирт на яхта

Хари Стайлс прекара последните дни на юли в Италия. Логично - лято, красота, приятели (телевизионният водещ Джеймс Кордън, моделът на Victoria's Secret Жаклин Яблонски и други)

Celebrities преди 8 месеца

Трудно отлепяме поглед от секси физиката на този мъж, но все пак, в името на детайла, който прави цялото, ще отбележим, че на почивката е и сестрата на певеца Джема Стайлс.

Мигновено след като плъзнаха ваканционните кадри на певеца и актьор, в мрежата тръгнаха спекулации, че Стайлс се е сгаджосал с красивата мис Яблонски, но доказателства за това няма. Още повече, че всички заинтересовани знаят, че моделът излиза с играча на лакрос Ксандър Риц, който също присъстнва на яхтеното приключение на компанията. На фона на тези слухове обаче 29-годишният певец е все по-често сравняван с 48-годишния Леонардо ди Каприо, който обожава да прекарва времето си на яхта, в компанията на млади модели, за което често търпи критики (вижте още: Още по-млада: новото момиче на Леонардо ди Каприо подобри собствения му рекорд).

След като снимките на Стайлс се появиха в мрежата, се оказа, че не сме сами в натрапчивото усещане, че Хари е твърде, твърде секси. На някои снимки той си е почти гол - смъкнал банските и навил крачолите им, съответно формата му, украсена обилно с мастило, е видимо перфектна. 

Част от коментарите, на които се натъкнахме, касаят чисто новата татуировка, забелязана върху тялото на Стайлс, за която се твърди, че е свързана с бившата му приятелка Оливия Уайлд.

Преди няколко седмици в интернет се появиха слухове, че Хари излиза с актрисата Тейлър Ръсел. Според близки до двойката те са супер близки и прекарват почти цялото си свободно време заедно. Според източници Тейлър е голям фен на творчеството на певеца. Повече подробности няма, но по всичко изглежда, че красавецът е във вихъра на летния релакс и няма абсолютно никакви притеснения за нищо, най-малкото, че ще остане без любима до себе си.  

More Celebrities