Следва

Victoria’s Secret Tour 2023: мода, кино и Doja Cat

Седмицата в тоалети: Ирина Шейк булка, Алесандра Амброзио и Никола Пелц в плетиво, и още

Разлист, разлист на вдъхновяващо - заразяващия Инстаграм   

All fashion преди 8 месеца

Дуа Липа носи по перфектен начин един от основните страстни цветове, на този и всички следващи сезони - наситено червеното. Певицата позира в дълга полупрозрачна рокля с щедро деколте на фона на морето, загатвайки вероятно, че остава по-малко от месец до края на лятото, затова и всяка красива поза на фона на залез и в стилистиката на русалка си струва.  

Наградата за най-тежък барбикор, както през отминалите двайсет години, отива при Парис Хилтън. За представянето си на фестивала Tomorrowland в Boom (Белгия) първият инфлуенсър от 00-те избра блестящ розов костюм от Bryan Hearns. Нищо по-скромно не може да се очаква от дизайнера на сценични костюми Брайън Хърнс, освен изобилие от пайети и кристали.

Алесандра Амброзио и Никола Пелц поддържат силната тенденция за плетени сякаш на ръка парчета, особено рокли, и очевидно носят куп плетива със себе си на почивка. Супермоделът и бивш ангел на Victoria's Secret носи интересна текстурирана бяла мини рокля, сякаш създадена от няколко съшити заедно плетени елемента.

Никола пък е в жълта макси рокля, която идеално подчертава загара. „Обичам баща си и обичам жълтата си рокля“, написа Никола в Instagram, позирайки на една от снимките с баща си, милиардера Нелсън Пелц. Съпругата на Бруклин Бекъм допълни и без това стилната визия с още един летен тренд - чантата тип кош.

Принцесата на Монако Шарлийн присъства на годишната галавечер на Червения кръст със съпруга си принц Албер II. Ансамбълът, избран от красивата Шарлийн, съставен от бяла рокля с прозрачни ръкави, клъч и букет, прилича много повече на булчинско одеяние, отколкото на тоалет на шармантна кралска особа, замислен за благотворително събитие. Но, вярваме, принцесата има своите причини да избере именно този стил. 

Друг представител на монархията, испанският крал Филип VI, участва в 41-вата купа по ветроходство Copa Del Rey Mapfre в Майорка. Кралят демонстрира великолепна форма и спортен хъс в спортен екип, брандиран с името на лодката, с която се състезава - Aifos. Спокойният и стилен външен вид на Негово Величество е истинска радост за окото. 

Кара Делевин, която наскоро разкри, че е преодоляла зависимостите си и води трезв начин на живот, логично започна да се връща към работните си ангажименти и да се появява все по-често в обществото. Моделът облече чудесна рокля на Celine на събитие на UNICEF. И макар че дрехите, така съчетани, изглеждат твърде "прилежни" и може би една идея скучни за "старата" Кара, те определено й отиват много в този етап от живота й. 

В tiktok нарекоха София Ричи главният посланик на "тихия лукс" сред най-младите. Наистина е трудно да не забележим, че след срещата с Елиът Грейндж стилът й се промени към по-добро. Дъщерята на певеца Лайънъл Ричи и бивша приятелка на Скот Дисик изглежда намери своя път като инфлуенсър и на практика се превърна във втората Роузи Хънтингтън-Уайтли. Онзи ден София показа поредния добър избор - костюм на Missoni и прилежащите му красоти. 

68-годишната френска актриса Изабел Аджани избра бежов панталон и ботуши на ток за червения килим на наградата David Campari, като допълни визията с доста тъмни очила. Чудесен пример за стилна визия, подходяща за абсолютно всяка възраст.  

Един от най-стилните супермодели, Елза Хоск, ни предлага нещо неново, но пък доста свежо - да носим два топа наведнъж: единия обличаме както обикновено, другият спускаме от талията надолу, в случая върху пухкавата памучна пола. Това лято, между другото, монохромните изображения с миди поли и балетни пантофки са особено силен тренд. 

Не е много ясно какво точно иска да каже на феновете си Били Айлиш с този си външен вид. Че ще издава нов видеоклип, албум или, може би, планира да стане член на руската пънк група Pussy Riot. Във всеки случай шарените чорапогащи, микро шортичките и балаклава с надпис Wake Up ("Събуди се") е твърде необичайна комбинация за певицата.

Ирина Шейк и Витория Черети бяха сред близо стоте поканени на рождения ден на бившия творчески директор на Burberry и Givenchy Рикардо Тиши. Дрескодът на партито беше сватбена тема, а новата предполагаема половинка на Том Брейди (да, за Ирина става дума) сложи рокля с корсет на Vivienne Westwood. Единственото нещо, което не ни харесва, е изборът на обувки на красивата рускиня: чехли с нисък ток или сандали биха изглеждали по-добре.

Витория Черети, която е омъжена от три години, избра по-смел тоалет от собствената си сватбена рокля - прозрачна красота от Missoni.

 

More All fashion