Следва

Хари Стайлс и Тейлър Ръсел или когато папараците не спят

Ciao, Mare di Sofia! Световен коктейл мастърклас, цветно парти и италиански антипасти деликатеси тази седмица на Софийското крайбрежие

Не говорим италиански, но говорим езика на dolce far niente и хубавите летни джин коктейли, които те пренасят някъде в Амалфи! А този уикенд “отлитаме” там още по-лесно, защото зад бара на новото ни любимо място Mare di Sofia ще стои глобалния посланик на Malfy Gin и световно признат майстор на коктейли – чаровната Фабиола Фаласка. Отиваме на мастърклас по коктейли тази събота и ще е жестоко!

All About Life преди 8 месеца

С високо вдигнати чаши и щипка бохемство по италиански, звънко казваме ‘Cin-Cin’ и ‘Benvenuto!’ на новия ни любим градски оазис Mare di Sofia. Създаден, за да предложи “морско бягство” в сърцето на градския пейзаж, този пясъчен италиански плаж на стадион “Юнак” е едномесечен визионерски проект на Malfy Gin, който обещава да се погрижи за доброто плажно настроение на всички в София, мечтаещи за море и нови преживявания. Ако си пропуснал грандиозното му откриване, имаш целия месец август да се насладиш на морския пясък, плажната атмосфера и специалните Malfy Gin коктейли, които те очакват на стадион „Юнак“ до 2-ри септември. И не само! Програмата на Mare di Sofia през целия месец е изпълнена с много специални летни партита и събития, а тази седмица ни посвещава в тайната на безобразно добрия джин коктейл, който те кара да възкликнеш ‘Mamma mia!’

Световен мастърклас по коктейли с Fabiola Falasca на 12-ти август

Този петък и събота, 11 и 12-ти август, зад бара на Mare di Sofia застава световния мастър по коктейли Fabiola Falasca, която ще те научи как да забъркваш чаровни джин комбинации от вкусовете на лятото. Fabiola Falasca пристига за пръв път в България специално за Mare di Sofia, за да предаде по най-добрия начин духа на Италия, да разкаже за тайната на хубавия коктейл, както и да приготви един от класическите джин коктейли с Malfy. Fabiola е работила зад бара на някои от най-награждаваните заведения, включително носители на наградата „Най-добър бар в света". Билети за уникалния коктейлен мастърклас на 12-ти август можеш да намериш тук. Освен неповторимото преживяване да забъркаш джин коктейл по тайната методология на един от най-добрите коктейлни мастъри в света, този специален мастърклас включва безплатно питие и още страхотни Malfy награди. А зад DJ пулта ще стои DJ Stephen Popov, което определено е рецепта за добро настроение. Cin-cin!

Синьо цветно парти с Dessy & The Shiny Stockings и вкусен средиземноморски антипасти уикенд!

Петъците в София този август стават по-цветни и вълнуващи, защото се изпъстрят в нюансите на Malfy Gin и се превръщат в цветни партита със специален дрескод, посветен на различните вкусове Malfy:

• Gin Originale: син дрескод
• Gin Rosa: розов дрескод
• Con Limone: жълт дрескод
• Con Arancia: червен/оранжев дрескод

Този петък, 11-ти август, Mare di Sofia ни призовава да се пременим в морско синьо, да заровим крака в топлия пясък и да се насладим на специалната музикална програма от Dessy & The Shiny Stockings, докато пием коктейл забъркан от Fabiola Falasca. Ах, la dolce vita!

А за тези, които искат да се насладят на дневен плаж и да поглезят небцето си с вкусна средиземноморска храна, всеки уикенд ни очакват вкусни антипасти деликатеси. За да е пълно блаженството!

С какво още ще те вдъхнови Mare di Sofia този месец – ето и програмата за оставащите специални събития:

• Дневно плажно KITCH парти с yordan_ptkv | 19.08 от 16:00ч.
Йордан Петков е културен феномен в града. Специалното Italian twist издание на неговото KITCH парти, със сигурност ще вдигне настроението и ще привлече повече пищност и посетители към програмата на събитията в Mare di Sofia. За настроението на вечерта ще се грижат и DJ Coztof (EXE Winamp) и Milla Novakov (EXE), а дрескодът, разбира се, ще е италиански кич!
Яхтено парти с Papi Hans | 26.08, за да затегнем платната и да отплаваме към крайбрежието на Амалфи, Италия. Cin, cin!
Цветни партита всеки петък, вдъхновени от цветовете на Malfy Gin и с участието на Preyah, Elena Sirakova & Band и още.
• Последната вечер на 2-ри септември ще бъде отбелязана със специално Closing Color парти с DJ Marten, което обещава истински екстаз от емоции и цветове! За да целунем лятото за довиждане, както подобава.

От Malfy Gin са се погрижили да предложат на ‘dolce vita’ ентусиастите и подобаващо предложение за облеко - ексклузивна капсулна колекция KNAPP x Malfy Gin, създадена специално за целта. Колаборацията между италианския джин с талантливия български моден дизайнер Антония Йорданова и бранда KNAPP е олицетворение на духа на амалфийската атмосфера. От уникален дизайн бански до цветно кимоно, изпъстрено със средиземноморски цветове, колекцията от beach essentials е създадена за хора с вкус и влечение към типичното италианско бохемство, и е вдъхновена от безбрежната синева и лимонената свежест на италианското крайбрежие. Официално колекцията бе представена ексклузивно в Mare di Sofia непосредствено след откриването, като вече е достъпна само онлайн в модния сайт Answear.bg.

Всички събития, част от програмата, могат да бъдат проследени на maredisofia.com. Работното време на плажа е от 10:00 до 22:30. На Mare di Sofia се допускат лица, навършили 18 години.

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 4 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.