Следва

Четиво в четвъртък: "Записки от една голяма страна" от Бил Брайсън

Ъпсурт & специална фотосесия за концерта в "Арена Армеец"

Класиците на българския рап Ъпсурт заснеха специална фотосесия за впечатляващото шоу, което подготвят за 13 май в София...

Events преди 6 години

Класиците на българския рап Ъпсурт заснеха специална фотосесия за шоуто, което подготвят на 13 май в София. Непоклатимото хип-хоп трио ще превземе сцената на зала „Арена Армеец“ с бенд на живо в една обещаваща LIVE експлозия.

В типично свой стил, атрактивните момчета от групата съвсем естествено и непринудено позират пред обектива на Васил Германов /нашето негово представяне е ТУК!/. Кадрите са заснети за по-малко от ден и носят точно онази визуална емоционалност, характерна за винаги актуалните Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч.

„ИДВАШ ПРИ МЕНЕ, МОЛИШ ЗА СНИМКИ…“

Тази и още много други култови и любими рими ще прозвучат и в „Арена Армеец“ наред с останалите безапелационни хитове на Ъпсурт - „И твойта майка също", „3 в 1“, „Втора цедка“, „Звездата“, „Мрън, мрън“, „Колега“, „Бела жига“ и други.

Концертът на Ъпсур е на 13 май 2017 г. в зала „Арена Армеец“ от 8. Билетите са в продажба в мрежата на Eventim, на цени от 15 до 45 лева.

More Events

Вълнуващ 6-ти октомври за Театър „София“ - премиера на "Перфектни непознати"

Events преди 1 месец

След дълга подготовка и интензивен репетиционен процес, спектакълът „Перфектни непознати“ с режисьор Стайко Мурджев е готов да се срещне със своята публика. Театър „София“ гостува на сцената на „Сълза и смях“, където ще станем свидетели на това как един сценарий за филм може да се превърне в споделено живо събитие, да се преобрази в театрален спектакъл