Следва

We Love: Ким Катрал за Vogue Гърция

Брадли Купър е Бърнстейн: първият трейлър на "Maestro“

Брадли Купър режисира и продуцира Maestro на Netflix, филм, в който самият той влиза в ролята на емблематичния американски диригент и музикант Ленард Бърнстейн

Celebrities преди 8 месеца

Филмът описва връзката между Бърнстейн и съпругата му Фелисия Монтеалегре Кон Бърнстейн, изиграна от Кери Мълиган, и вече пусна първи трейлър, посрещнат със смесени реакции.

Докато някои критикуват протезирания нос на Купър, твърдейки, че е антисемитски, децата на Бърнстейн – Джейми, Александър и Нина – се обявиха в защита на решението му да го носи във филма, заявявайки, че са участвали в създаването му и че баща им вероятно би бил доволен от образа. Други ползватели на X (бившият Twitter) смятат, че актьорът не прилича на себе си.

Малко след излизането на трейлъра за Maestro (вижте го по-долу), феновете се насочиха към социалните медии, за да споделят мислите си за трансформацията на носителя на Оскар.


Брадли Купър

„Брадли Купър е звезда с лесно разпознаваемо лице; с протезите (разрешени от семейството на Бърнстейн) той е практически неузнаваем и може наистина да изчезне в ролята на Ленард Бърнстейн“, пише един, а друг добавя: "Това наистина ли е той?".

Относно избора на спорния протезиран нос на героя в "Maestro", децата на Бърнстейн пишат в изявление: „Брадли Купър включи и трима ни във всяка абсолютна всяка стъпка от невероятното си пътешествие, докато по време на снимките на филма за баща ни. Безкрайно трогнати сме от дълбочината на неговата отдаденост, от любовния жест, с който прегърна музиката на баща ни и чистата, сърдечна радост, която привнесе в тази майсторска интерпретация“.

По-рано тази година, по време на кръгла маса за наградите Focus Features, Купър разговаря с Тод Фийлд, сценарист-режисьор на TÁR, и актрисите Кейт Бланшет и Нина Хос за предстоящия си филм.

Като негов режисьор и изпълнител на главната роля, Купър сподели новооткритото си, след потапяне в ролята уважение към предизвикателната диригентска професия.

Прекрасният актьор изрази и благодарността си за възможността да поеме този проект. „[Дирижирането] е категорично най-трудното нещо, което някога бихте могли да правите“,

Премиерата на Maestro е насрочена за 20 декември по Netflix, но преди това, на 2 октомври, публиката на Ню Йоркския филмов фестивал ще гледа премиерно заглавиетео в David Geffen Hall, където Бърнстейн дирижира НюЙоркската филхармония повече от десет години.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.