Следва

Краят на приказката: Джо Джонас и Софи Търнър в развод

Мъжко бебе номер 4 за Миранда Кер

Честито на четири-пъти-мама Миранда, 40, и татко Еван, 33! 

Celebrities преди 7 месеца

Австралийскияг модел и ангел на Victoria's Secret Миранда Кер очаква бебе - скоро красавицата ще стане мама на момче за четвърти път! Миранда сподели щастливата новина, като публикува снимка на закръгленото си коремче в социалната мрежа Snapchat, собственост на съпруга й - Еван Шпигел - "Щастлива съм да съобщя, че очаквам четвъртото си дете. И то е момче", написа тя.

Миранда и Еван имат две общи деца - четиригодишният Майлс и петгодишния Харт, а Кер има и още едно момче от бившия си съпруг, холивудския актьор Орландо Блум (вижте още: Роди се Бебе номер 3 на Миранда Кер).

В интервю за Vogue миналата година Кер сподели нагласите на семейството си: "Обожавам да бъда майка и винаги съм мечтала за трима сина. Затова съм изключително щастлива, че имам три здрави момчета. Относно това да имам още деца - отворена съм за това и ще видим какво ни предстои с Божията воля."

Припомняме, че Кер и Шпигел се запознаха през 2014 и сключиха брак 3 години по-късно през май 2017 на красива церемония в дома им в Лос Анджелис.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.