Следва

Краят на приказката: Джо Джонас и Софи Търнър в развод

Мъжко бебе номер 4 за Миранда Кер

Честито на четири-пъти-мама Миранда, 40, и татко Еван, 33! 

Celebrities преди 2 седмици

Австралийскияг модел и ангел на Victoria's Secret Миранда Кер очаква бебе - скоро красавицата ще стане мама на момче за четвърти път! Миранда сподели щастливата новина, като публикува снимка на закръгленото си коремче в социалната мрежа Snapchat, собственост на съпруга й - Еван Шпигел - "Щастлива съм да съобщя, че очаквам четвъртото си дете. И то е момче", написа тя.

Миранда и Еван имат две общи деца - четиригодишният Майлс и петгодишния Харт, а Кер има и още едно момче от бившия си съпруг, холивудския актьор Орландо Блум (вижте още: Роди се Бебе номер 3 на Миранда Кер).

В интервю за Vogue миналата година Кер сподели нагласите на семейството си: "Обожавам да бъда майка и винаги съм мечтала за трима сина. Затова съм изключително щастлива, че имам три здрави момчета. Относно това да имам още деца - отворена съм за това и ще видим какво ни предстои с Божията воля."

Припомняме, че Кер и Шпигел се запознаха през 2014 и сключиха брак 3 години по-късно през май 2017 на красива церемония в дома им в Лос Анджелис.

Прочети и това

Man in black: хубавият Ромео и татко Бекъм - много елегантни на галата на УНИЦЕФ

Celebrities преди 1 година

Някой беше казал, че няма по-голямо щастие от това да си редом до  децата си, когато те вече са с една глава по-високи. В случая с многодетния Дейвид Бекъм това щастие е почти по 4, ако приемем, че най-малката му рожба, Харпър, все още не го е стигнала. В случая с 19-годишния Ромео, вторият по ред син в семейството на Дейвид и Виктория, най-хубавото е факт. Баща и син Бекъм се появиха в чудесно кореспондиращи настроение и стил на гала събитието "Синята луна", организирано от УНИЦЕФ в Лондон  

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други